WIJ MAKEN ER WERK VAN!

14 okt 2015

Oktober = renoktober bij ERA Contour! We laten u deze maand kennismaken met onze expertise op het gebied van renoveren, onderhoud en beheren. Als stedelijk vernieuwer maken wij al jarenlang plekken waar mensen gelukkig en veilig kunnen leven. We hebben inmiddels een schat aan ervaring waar het gaat om het vernieuwbouwen van eengezinswoningen en flats, het opknappen van verouderde woonwijken en straatjes, in bewoonde of in onbewoonde staat. Wat goed is, koesteren we. Wat niet meer functioneert, herstellen we. Waar we kansen zien, voegen we duurzaam comfort, kwaliteit en kleur toe. Om te zorgen dat wat mooi is óók mooi blijft, bieden wij liefdevol onderhoud en efficiënt beheer. Zo maken we bewoners blij en steden sterker. Wij maken er werk van!

Verbeteren en vernieuwen doen we op kleine en grote schaal. Van het renoveren en verduurzamen van een complete woonwijk tot het vervangen van een deurkruk. Van het verlagen van de energie-index van een galerijflat tot aan de restauratie van een boerderij. We maken meerjaren onderhoudsplannen en scenario-analyses, verzorgen participatietrajecten en doen woonlastenonderzoek. Oprechte aandacht voor de klant is waar ERA Contour groot mee is geworden. Dat is dus ook de spil van onze renovatie-, onderhoud- en beheeraanpak.

Onze werkwijze is co-creatie. Samenwerking is onze kracht! Of het nu gaat om nieuwbouw, transformatie, renovatie, onderhoud of beheer: we maken graag samen met u de cirkel rond voor bewoners en buurten.

Nieuwsgierig naar meer? Lees onze nieuwe brochure.