Organisatiestructuur

Onze organisatie

Bij ERA Contour draait het allemaal om woongeluk. Gelukkige bewoners die fijn leven in sterke buurten. De afdelingen Wonen, Warehouse en Service zijn afdelingen die primair met bewoners te maken hebben. Zij hebben rechtstreeks contact gedurende het koop- en keuzetraject tot aan de oplevering en nazorg.

Ons primaire proces, bouwen, ontwikkelen en renoveren, start bij het nadenken over plekken in de stad waar we zien dat er met veel moed en liefde écht iets moois van te maken is. En ook dan, of misschien wel juíst dan, staan de (toekomstige) bewoners centraal. We gaan met hen in gesprek en we luisteren. Die kennis, wensen en dromen nemen we mee in wat we uiteindelijk gaan bouwen. Waarbij we het bedrijfsresultaat niet uit het oog verliezen natuurlijk. Zo is het ook. Op deze manier volgt een project de lijn van concept naar buurt. Van initiatief naar realisatie.En van realisatie naar onderhoud.

De organisatie wordt ondersteund door de afdelingen die zorgen dat Processen zo  goed als op rolletjes verlopen en de  financiën bewaakt worden. Dat het merk ERA Contour aansluit bij het DNA van het bedrijf. En dat de mensen die er werken zich er helemaal thuis voelen en zo lang mogelijk gezond en gelukkig bij ons blijven. Met ruim 350 medewerkers verdeeld over 15 intensief samenwerkende afdelingen doen we dat met enorm veel plezier!

ERA Contour Organogram