Onze werkwijze

Samenwerken en kennisdelen

Ruimte maken is onze passie. Steden sterker maken is waar we het voor doen en bewoners dolblij maken in hun (nieuwe) buurt is onze missie. We geloven in samen doen en samen werken. Kennis delen we graag, daar worden we allemaal wijzer van. We luisteren. Naar onze klanten, naar onze co-makers, onze partners en onze medewerkers.  We zijn niet van de snelle contacten. Liever werken we wat langer en gelukkig samen. We geloven dat je alleen dan het beste uit elkaar naar boven haalt. En als wij het samen goed kunnen vinden dan profiteert iedereen daar van. De mens, de buurt, de stad en de maatschappij. En daar doen we het voor. Met het hoofd en vanuit het hart maken we buurten waar mensen fijn kunnen wonen, werken en leven.  

Wat dit oplevert? Sneller, beter goedkoper én leuker

  • Kortere doorlooptijden
  • Hogere klanttevredenheid
  • Minder faalkosten  
  • Vergroten van het werkplezier van medewerkers

Samenwerken voor en met klanten en partners

Ook ons kantoor is geheel ontworpen en ingericht op het samenwerken rond projecten. Voor én met onze klanten en partners. Want samenwerken is geen proces, maar een mentaliteit die je de ruimte moet durven geven. Naast ons kantoor zijn de introductie van BIM, lean en competentieontwikkeling van medewerkers belangrijke pijlers van onze werkwijze.

Co-makership video

Het goede gevoel dat al heel snel ontstond, hebben we vast kunnen houden. Iedereen is vanuit zijn discipline gaan meedenken om dingen mogelijk te maken die normaal niet zouden lukken.

Eline Busser

HOUTBAAR Loft

Nieuwe concepten ontwikkelen

TBI WOONlab is een samenwerkingsverband tussen TBI-ondernemingen ERA Contour, Hazenberg bouw en Koopmansbouwgroep. Het ontwikkelen van nieuwe concepten, processen en producten voor nieuwbouw en energetische woningverbetering is onze missie.