Steden sterker maken

Meer dan een bouwer en ontwikkelaar

Wij zijn meer dan zomaar een bouwer en ontwikkelaar. Wij zijn relevant voor de stad. En voor haar bewoners. Door duurzame buurten te bedenken. En te maken. Buurten waar mensen met bijzonder veel plezier wonen.

Hudsons gebiedsontwikkeling

Vernieuwing

Door van de grond af nieuw te bouwen. Óf door wat er al is, een fraaie upgrade te geven, zodat het weer járen mee kan. Wij kiezen er bewust voor om bestaande aandachtswijken die vaak kampen met een slecht imago, te vernieuwen. Want daar kunnen wij met onze ervaring en liefde het grootste verschil maken.

Gebiedsontwikkeling

Ook in gebiedsontwikkeling zijn wij sterk. Het (opnieuw) op de kaart zetten van minder bekende plekken in de stad, vinden wij maar wát leuk. Zo’n plek weer ziel en betekenis geven met mooie woningen, fijne straten, aantrekkelijke voorzieningen en bijzondere evenementen, dát is onze passie. 

 

Nieuwe wetenschappers - Schiedam
Kloosterbuuren

Eén ding is zeker: wij laten de stad beter achter dan aangetroffen. Wij maken steden zichtbaar sterker. En dat blijft niet onopgemerkt. Want inmiddels zijn we een belangrijke sparringpartner geworden voor woningcorporaties, beleggers, ontwikkelaars en voor gemeenten en hun bewoners.