Onze speerpunten

Onze speerpunten

Om onze overkoepelende ambitie (sterke steden en gelukkige klanten) waar te kunnen maken, hebben we al jaren een aantal heldere speerpunten waarbij veiligheid áltijd op 1 staat!

Steden sterker maken

Wij zijn meer dan zomaar een bouwer en ontwikkelaar. Wij zijn relevant voor de stad. En voor haar bewoners. Door duurzame buurten te bedenken. En te maken. Buurten waar mensen met bijzonder veel plezier wonen.  

De consument als co-producent

Het is nogal wat, het kopen van een nieuw huis. Voor veel mensen is het de grootste aankoop die zij in hun leven doen. Logisch dat onze klant op zoek gaat naar het perfecte plaatje voor zijn situatie en levensfase. Een huis of appartement. Drie woonlagen of alles gelijkvloers. Jaren ’30 of urban style. Gezinswijk of middenin de stad. Zoveel mensen, zoveel wensen!

360 graden duurzaam

Steeds meer klanten willen een duurzame woning. Zij voelen zich verantwoordelijk voor het behoud van de aarde. Én zij zijn geïnteresseerd in de verlaging van de kosten en tegelijkertijd in de verhoging van het wooncomfort als gevolg van die duurzame maatregelen. Bovendien moeten we er ernstig rekening mee houden dat de natuurlijke bronnen binnenkort een keertje opraken. Kortom: duurzaamheid is een basisvoorwaarde!