Warehousemanager

Benno van Dam

Wie is Benno? 

Mijn naam is Benno van Dam, ik woon samen met mijn vrouw en dochtertje van bijna 3 in Zegveld. In mijn vrije tijd word ik blij van lekker sportief buiten. Alles op het water vind ik heel leuk en de ERA WISPO staat hoog op mijn lijstje.  


Start als stagiair 

In 2009 studeerde ik vastgoedkunde aan de hogeschool van Amsterdam. Ik was op zoek naar een leuk stage-bedrijf in Amsterdam. Na wat navragen in mijn netwerk kreeg ik de tip om eens bij ERA Contour in Zoetermeer te gaan kijken. Ik dacht Zoetermeer…  

Ik ben enorm hartelijk ontvangen door Job en Bianca en 3 maanden later starten mijn stage op de afdeling Initiatief & Concept en het 2e deel van mijn stage op de afdeling Projectontwikkeling. Na mijn stage ben ik 2 dagen in de week met veel plezier naast mijn studie bij ERA Contour blijven werken. Een enorm leuke en leerzame periode.  

Wanneer ik terugkijk, is het leuke dat ik nooit op zoek bent geweest om iets anders binnen het bedrijf te gaan doen, maar dat ik inmiddels best wel verschillende rollen heb gehad.

Benno van Dam

ERA Contour als werkgever 

Per 1 februari 2012 ben ik echt bij ERA in dienst gekomen. Ik heb het vanaf het begin enorm gewaardeerd dat er tijd voor mij was en ook ruimte om ideeën op te pakken was heel leuk. Ik was stagiair/ werkstudent, maar hoorde er al snel helemaal bij. Zo weet ik nog dat ik in het allereerste begin met een klein groepje mee mocht op Lean training bij Arpa.  


Heden en toekomst 

Wanneer ik terugkijk, is het leuke dat ik nooit op zoek bent geweest om iets anders binnen het bedrijf te gaan doen, maar dat ik inmiddels best wel verschillende rollen heb gehad. Ik denk dat dat komt, omdat ERA Contour heel goed is om ruimte te geven. Nu werk ik de laatste 2,5 jaar in de Warehouse van ERA Contour. Een ontzettend leuke plek als het gaat om kopers/showroomkeuzes. In de opzet en nu ook in de dagelijkse operatie heb ik veel ruimte en verantwoordelijkheid gekregen om het kopers keuzeproces weer tot een feestje te maken! 

De basis dienstverlening aan onze kopers is nu op orde. Stiekem droom ik er wel van om deze dienstverlening nog veel verder uit te breiden. De woning verder inrichten, verhuizing regelen, tot een gevulde koelkast…