Warehousemanager

Benno van Dam

Wie is Benno? 

Mijn naam is Benno van Dam, ik woon samen met mijn vrouw en dochtertje van bijna 3 in Zegveld. In mijn vrije tijd word ik blij van lekker sportief buiten zijn. Alles op het water vind ik heel leuk en de ERA WISPO (wintersport) staat hoog op mijn lijstje.  


Start als stagiair 

In 2009 studeerde ik Vastgoedkunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik was op zoek naar een leuk stagebedrijf in Amsterdam. Na wat rondvragen in mijn netwerk kreeg ik de tip om eens bij ERA Contour in Zoetermeer te gaan kijken. 

Ik ben enorm hartelijk ontvangen door Job en Bianca en 3 maanden later startte mijn stage op de afdeling Initiatief & Concept. Het tweede deel van mijn stage deed ik op de afdeling Projectontwikkeling. Na mijn stage ben ik gedurende mijn studie 2 dagen in de week bij ERA Contour blijven werken. Een enorm leuke en leerzame periode.  

Wanneer ik terugkijk, is het leuke dat ik nooit op zoek ben geweest naar een andere functie binnen het bedrijf, maar dat ik inmiddels best veel verschillende rollen heb gehad.

Benno van Dam

ERA Contour als werkgever 

Per 1 februari 2012 ben ik echt bij ERA Contour in dienst gekomen. Ik heb het vanaf het begin enorm gewaardeerd dat er tijd voor mij was en ook ruimte om ideeën op te pakken. Ik was stagiair/werkstudent, maar ik hoorde er al snel helemaal bij. Zo weet ik nog dat ik in het allereerste begin met een klein groepje mee mocht op Lean-training.


Heden en toekomst 

Wanneer ik terugkijk, is het leuke dat ik nooit op zoek ben geweest naar een andere functie binnen het bedrijf, maar dat ik inmiddels best veel verschillende rollen heb gehad. ERA Contour geeft echt de ruimte om te groeien en te ontdekken. Sinds 2,5 jaar werk ik in de Warehouse van ERA Contour. Een ontzettend leuke plek als het gaat om kopers en showroomkeuzes. In de opzet en nu ook in de dagelijkse operatie heb ik veel ruimte en verantwoordelijkheid gekregen om het koperskeuzeproces tot een feestje te maken! 

De basis dienstverlening aan onze kopers is nu op orde. Stiekem droom ik er wel van om deze dienstverlening nog veel verder uit te breiden. De woning verder inrichten en de verhuizing regelen tot een gevulde koelkast…