Ontmoet jouw collega's

Ik ben Sara Gistelinck en ik werk sinds 2018 bij ERA Contour. Na mijn afstuderen begon ik aan een traineeship van TBI. Ik kwam al snel op de website van ERA Contour terecht en ik dacht meteen: daar wil ik werken! Ik was op zoek naar een organisatie met maatschappelijk belang. ERA Contour is niet de typische ontwikkelaar en bouwer. Bij ERA Contour gaat het namelijk echt om goede plekken maken. Wat ik vooral mooi vind, is dat het niet alleen gebeurt in mooie buurten die al heel kansrijk zijn, maar juist ook in de buurten waar het een uitdaging is. Inmiddels werk ik hier alweer een aantal jaar. Ik begon als BIM modelleur maar ik mag mezelf inmiddels BIM manager noemen!

Hoe omschrijf jij je collega's bij ERA Contour?
Mijn collega’s zijn benaderbaar, gezellig, kleurrijk en een tikkeltje eigenwijs. Bij ERA Contour krijg je veel ruimte voor ondernemerschap. Dat trekt mensen aan die dingen op hun eigen manier willen doen. Die vrijheid zorgt ervoor dat er vaak leuke en interessante discussies ontstaan. Mensen worden echt enthousiast. Dat vind ik heel waardevol.

Met welke collega zou jij een dag willen ruilen?
Ik zou graag eens ruilen met Sanne, zij is werkzaam als wooncoach en vertelt altijd met heel veel enthousiasme over haar werk. Zoals zij vertelt, lijkt het alsof elke werkdag een feest is. Ik heb nog nooit contact gehad met de klant en ik ben eigenlijk wel heel benieuwd hoe zij ERA Contour zien. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend gaaf om de brenger van goed nieuws te zijn.

"Mijn collega’s zijn benaderbaar, gezellig, kleurrijk en een tikkeltje eigenwijs."

Wat is het leukste wat je bij ERA Contour hebt meegemaakt?
Dat ik hier mijn thuis heb gevonden. Ik heb door mijn traineeship bij een aantal tbi-ondernemingen mogen werken, dat was heel gaaf, maar bij ERA Contour voelde ik mij direct op mijn plaats. Binnen ERA Contour heb ik ook nog een mini traineeship gedaan waardoor ik vijf verschillende functies kon proberen en ervaren. Bij de afdeling BIM voelde ik mij zo thuis, dat ik er uiteindelijk niet meer ben weggegaan.