Ontmoet jouw collega's

Mijn naam is Priya en ik werk al sinds 2015 als bij ERA Contour in de bestaande bouw. Hiervoor werkte ik bij een woningcorporatie en dat vond ik wel leuk, maar ik miste de techniek. Daarnaast vond en vind ik het goed dat ERA Contour binnenstedelijk bouwt. Dat vind ik ook persoonlijk belangrijk, want op die manier hoeft er ook geen natuur opgeofferd te worden voor woningen. Bestaande plekken krijgen een tweede kans en de omgeving krijgt een extra boost. Het leuke aan ERA Contour is dat het zo speciaal is, het kantoor is speels, open en transparant. Dat weerspiegeld goed hoe we zijn. ERA is niet een standaard ontwikkelende aannemer, maar alles is hier heel persoonlijk en dat maakt het zo speciaal.

Mijn collega’s zijn heel erg sociaal en ze hebben veel kennis. Ze zijn ook bereid nieuwe mensen mee te nemen in de project en delen de kennis. Dat verwacht je niet snel van technische mensen, technisch en sociaal! Daarnaast is er ruimte voor gekkigheid en grapjes. Binnen ERA Contour kan je je werk zo uitdagend maken als je zelf wilt.

Ik heb veel mooie herinneringen bij ERA. De barbecues, contracten die getekend worden met de opdrachtgever waar je al zo lang mee bezig bent, een modelwoning die gereed is, een cursus die je volgt waardoor je knelpunten in een project oplost. Het is positief dat ik niet één speciaal moment kan kiezen, omdat ik het gewoon ontzettend naar mijn zin heb.

"Als je bij ERA komt werken, voel je je direct welkom en gelijkwaardig."

ERA Contour is niet een standaard bedrijf. Zo hebben wij ook heel veel vrouwen in technische functies. En dat terwijl de bouw over het algemeen toch nog steeds een mannenwereld is. Als je bij ERA komt werken, voel je je direct welkom en gelijkwaardig. Vragen stellen kan zonder je te hoeven schamen en nieuwe ideeën en optimalisaties worden gewaardeerd. Daar is heel veel ruimte voor en dat is fijn. Ik vind het belangrijk om mijzelf te kunnen blijven ontwikkelen en dat kan bij ERA zeker. 

Wat ERA Contour zo fijn maakt is dat het zo gezellig en open is. We zijn erg gefocust op samenwerken, het is fijn om jouw perspectief met anderen te bespreken en daar is veel ruimte voor. Het is gezellig en leuk en daarnaast leveren we kwaliteit en besteden veel aandacht aan bewoners, de opdrachtgever en onderaannemers.