Initiatief & Concept

Lisanne Zonneveld

Wie is Lisanne? 

Ik ben Lisanne Zonneveld, ik ben 23 jaar en werk nu ruim 3 jaar met veel plezier bij ERA Contour. 

In 2018 ben ik gestart als afstudeerstagiaire op de afdeling Initiatief & Concept. Ik heb mij toen beziggehouden met het schrijven van mijn scriptie voor de opleiding Vastgoed en Makelaardij. 

Vanaf dag 1 na een voorstelrondje door heel het kantoor voelde ik mij meteen thuis en echt onderdeel van het team. Wat ik wel spannend vond was het uitkiezen van een werkplek, omdat er bij ERA Contour gewerkt wordt met flexibele werkplekken. Dit wende snel en hierdoor kwam ik ook wel heel snel in contact met veel collega’s. 


Start als stagiair 

Gedurende mijn stageperiode wist ik al vrij snel dat ik graag bij ERA Contour wilde blijven werken. Wel vond ik het lastig om te bepalen op welke afdeling ik wilde gaan werken. Ik wilde graag nog van andere afdelingen bij ERA Contour leren. Ik heb daarom besloten een tweejarige traineeship te volgen van 3 x 8 maanden, waarbij ik dus op drie afdelingen heb kunnen kijken én leren! Dat was voor mij een hele goede keuze! Het was super leerzaam om op deze manier een groot aantal afdelingen en processen te leren kennen. Mijn eerste 8 maanden begon ik in de Warehouse, onze showroom, waar het klantcontact heel belangrijk is. Vervolgens ben ik 8 maanden naar buiten gegaan. Ca. 4 maanden naar het project Volt in Delft waar ik ook echt de sfeer op de bouw mocht ervaren, betonstorten, metselen, de werkvoorbereiding en natuurlijk niet te vergeten de dartwedstrijden onderling in de pauze. 

 De 4 maanden erna waren in Bergen op Zoom bij het project Wonen aan de Ham gericht op de voorschouw en oplevering van de woningen. Om mijn traineeship vervolgens af te ronden op de afdeling Service. 

Vanaf dag 1 na een voorstelrondje door heel het kantoor voelde ik mij meteen thuis en echt onderdeel van het team.

Lisanne Zonneveld

ERA Contour als werkgever 

Na mijn stage en tweejarige traineeship waarin ik met veel collega’s samengewerkt heb, mooie wintersporten heb mogen meemaken en veel geleerd heb, wilde ik dan ook heel graag bij ERA Contour blijven. 
 

Heden en toekomst 

Inmiddels ben ik nu sinds 1 september 2020 fulltime werkzaam als conceptorganisator op de afdeling Innovatief & Concept waar ik mij bezighoud met de tenders voor zowel bestaande- als nieuwbouw. 

Het leuke aan ERA Contour vind ik dat je jezelf kan zijn, je doorgroeimogelijkheden hebt, er ruimte is voor opleidingen en vooral heel veel gezelligheid met collega’s!