Ontmoet jouw collega's

Wie is Andy?

Ik ben alweer bijna 20 jaar in dienst bij ERA. Op dit moment ben ik Projectmanager Realisatie Nieuwbouw en ben verantwoordelijk voor de realisatie van nieuwbouwprojecten vanaf de voorbereiding tot en met de oplevering. Mijn projecten liggen in Zoetermeer, Rotterdam, Dordrecht, Gouda en Nieuwerkerk a/d IJssel.  

Start als stagiair  

In 2002 begon ik als stagiair op het project Spangen in Rotterdam. Mijn eerste dag kan ik mij niet zo goed meer herinneren, maar wat ik nog wel weet is dat het een heel mooi stageproject was om mee te beginnen. Het project was in de beginfase, hierdoor heb ik alle facetten mee kunnen maken van het bouwen. Ook de sfeer in de keet was erg gezellig. Nog steeds worden herinneringen van toen opgehaald, dat is erg leuk.

ERA Contour als werkgever  

Via familie, die werkzaam zijn in de bouw, zijn mij goede ervaringen verteld over ERA Contour. Daarom ging ik tijdens mijn laatste stageperiode van mijn hbo-opleiding op zoek naar een stage binnen ERA. Het was een super leerzame ervaring en er was sprake van een wederzijds klik, waardoor ik mocht blijven. Ook was én is ERA Contour altijd heel duidelijk over de mogelijkheden binnen het bedrijf. Door jezelf te zijn en te blijven en door te ontwikkelen kom je het verst en word je ook gezien in de organisatie. Dan komen de kansen vanzelf. Dat in combinatie met goede arbeidsvoorwaarden, maakt ERA een onwijs fijne werkgever. 

Heden en toekomst  

Inmiddels ben ik alweer 5 jaar Projectmanager binnen ERA Contour en hierbij heb ik ook diverse neventaken gekregen. Dat maakt het werk leuk, omdat je in de projecten zit, maar ook binnen ERA Contour sturing kan geven in werkwijze of documenten waarmee gewerkt moet worden. Zelf ben ik een teamspeler en dat is belangrijk in de bouw. Je moet vrijwel altijd als team aan een project werken, want in je eentje zal het niet lukken. Dus is het altijd mijn uitdaging om de mensen die aan het project werken gezamenlijk, met plezier en met respect naar elkaar, te laten samen werken. Daarbij komt vaak het mooiste resultaat naar voren en kan eenieder trots zijn op zijn deel van het project.