Adviseur Personeelszaken

Carola de Vlieger

Hi, mijn naam is Carola de Vlieger, 31 jaar en ik ben in juli 2019 in dienst gekomen bij ERA Contour als Adviseur Personeelszaken.  

Na mijn studie Arbeids- & Organisatiepsychologie ben ik in het HR-vakgebied gaan werken, een uitdagend en afwisselend vak waarbij mijn mensenkennis goed van pas komt! Bij ERA Contour werken wij met hoofd (dus vanuit kennis en expertise) maar ook vooral vanuit ons hart. Op deze manier realiseren wij prachtige buurten. De liefde die wij voor onze bewoners en medewerkers hebben is voelbaar en zorgt voor die fijne sfeer binnen het bedrijf. De klant staat bij ons op 1, maar dat kan natuurlijk niet zonder gelukkige en vitale medewerkers. Dat is de reden dat ik zelf als medewerker met veel plezier bij ERA Contour werk, maar ook graag vanuit Personeelszaken mijn eigen steentje aan bijdraag voor onze 350 medewerkers! 

Naast mijn rol als Adviseur Personeelszaken ben ik net moeder geworden van een dochtertje. Het moederschap is voor mij een geheel nieuwe fase. Na een dag met veel plezier hard te hebben gewerkt is het heerlijk thuiskomen en kan ik enorm genieten van mijn kersverse gezinnetje!