beterBASIShuis

Weten - en ook goed aanvoelen - wat de markt vraagt: de woonconsument aan de ene kant, de corporaties, beleggers, gemeenten en ontwikkelaars aan de andere. Dat is waar het om draait. Op dit moment is er veel behoefte aan een combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Met name voor starters en voor gezinnen (betaalbare koop en sociale huur). beterBASIShuis is ons antwoord op die vraag: een door co-creatie en standaardisatie slim en binnen 38 dagen te bouwen woning vanaf 55.900 euro!

De gebundelde kracht van (co)makers
In beterBASIShuis zijn de ervaringen,inventiviteit, productiecapaciteit en eerlijke meningen van veel (co-) makers verwerkt: architecten, installateurs, co-creatiespecialisten, woonconsumenten, kopersbegeleiders, makelaars, techneuten en stylisten.

Online woonplanner
Zelf aan de slag? Ontdek alle varianten en opties met een online woonplanner.

De essenties
Goede kwaliteit voor een betere prijs. Door gebruik van hoogwaardige materialen zijn de onderhoudskosten laag en bieden de beterBASISwoningen een optimale energieprestatie. Momenteel zijn er drie compacte basistypes, waarbij een aantal types nul-op-de-meter mogelijk zijn. De basiswoningen kunnen in een klassieke, landelijke, moderne, jaren 30 of basisstijl worden uitgevoerd. Ook kan de woning verder op maat worden gemaakt door te kiezen voor diverse beukmaten, uitbouwen en bijvoorbeeld Woonkeur.

Meer informatie: www.beterbasishuis.nl

WOONlab
beterBASIShuis is een initiatief van WOONlab. WOONlab is een samenwerkingsvorm tussen TBI-ondernemingen ERA Contour, Koopmans Bouwgroep en Hazenberg Bouw. Met WOONlab worden nieuwe concepten, processen en producten en diensten ontwikkeld voor nieuwbouw en energetische woningverbetering. www.tbiwoonlab.nl.