Beter op de meter

Met de kant & klaar pakketten van BETER OP DE METER kunnen corporaties in korte tijd en voor een betaalbare prijs de energieprestatie van hun woningen verbeteren. Voor bewoners betekent dit meer comfort en geen klachten meer over vocht en tocht. BETER OP DE METER is daarnaast schaalbaar: het is mogelijk om in stappen naar nul-op-de-meter te komen. Elke investering is dus op basis van "no-regret"!

Beter op de Meter

BETER OP DE METER kende al een aanpak voor rij- en hoekwoningen, waarbij met een investering van € 30.000 euro per woning de bewoner maar liefst 80% bespaart op zijn energierekening. Sinds kort is BETER OP DE METER uitgebreid met een modulaire aanpak voor portiekwoningen. De slimmigheid van deze aanpak zit in het geïntegreerde prefab gevelconcept waarin de installaties zijn verwerkt. Met de basisingreep wordt al 50% aan energiekosten bespaart en met de plusvariant wordt zelfs 80% besparing gerealiseerd. Ook is een Nul-op-de-meter ingreep mogelijk, zodat de Energieprestatievergoeding (EPV) van toepassing is. Door vergaande ketensamenwerking is BETER OP DE METER niet alleen een uitgekiend geïntegreerde oplossing geworden maar zijn de pakketten ook tegen een scherpe prijs verkrijgbaar.

Van n=1 tot n=x
Er zijn verschillende pakketten binnen BETER OP DE METER, zodat voor bijna elke situatie wel een passende oplossing is. Daarnaast is onze aanpak geschikt voor zowel complete portieken of rijtjes, als voor individuele woningen en appartementen. Daarmee is BETER OP DE METER ook een uitstekende oplossing als u bij mutatie de woning wilt upgraden naar een betere energieniveau. 

Slimme renovatieconcepten
BETER OP DE METER is een energetisch renovatieconcept van de makers van het Renovatiekompas. Onderhoudsbedrijven Hemubo, Smits Vastgoedzorg, Rutges Vernieuwt en de in het TBI WOONlab samenwerkende bedrijven ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep hebben de krachten gebundeld om slimme en betaalbare oplossingen te ontwikkelen voor de grote verduurzamingsopgave in Nederland. Dit doen ze in co-creatie met gerenomeerde specialisten als Itho Daaderop, Climarad, Alklima, Nieuwe Architecten, De Groot & Visser, Infill systems, Deuring en RC Panels.


Meer informatie over BETER OP DE METER?