WAAR ZIJN WIJ VAN?

DE CIRKEL ROND MET ERA CONTOUR

Gaat het over wonen? Dan gaat het over ERA Contour! Als binnenstedelijk vernieuwer maken wij al jarenlang
plekken waar mensen gelukkig en veilig kunnen leven. Wij zijn op ons best in de bestaande stad, waar we samen met partners en eindgebruikers werken aan leefbare buurten. Of het nu gaat om nieuwbouw, transformatie, renovatie, onderhoud of beheer: we zetten onze expertise in tijdens de héle levenscyclus van buurten en maken graag samen met u de cirkel rond.

PRODUCTEN EN CONCEPTEN

Samenwerken, in co-creatie met onze partners en woonconsumenten doen wij al jaren. De kennis en ervaring die we hiermee hebben opgedaan is omgezet in een aantal actuele concepten en producten op het gebied van renovatie, zoals WoonGold, de Buurtlift en Eén blok stad. Voor de nieuwbouw: lekkerEIGENhuis en beterBASIShuis. Lees verder

INNOVATIELAB VOOR WONEN

De TBI-ondernemingen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep hebben een innovatielab voor wonen opgericht. In dit WOONlab ontwikkelen we samen met opdrachtgevers en consumenten nieuwe concepten, processen en producten voor nieuwbouw en energetische woningverbetering. Het doel: een optimaal antwoord geven op de vraag van de klant. Het WOONlab fungeert niet alleen als innovatiemotor voor de organisaties, maar nodigt ook co-makers, partners en klanten uit om samen te werken aan nieuwe concepten voor nieuwbouw en woningverbetering.

PROJECTEN