Sprankelveld

Projectinformatie

Project Sprankelveld
Locatie Rotterdam
Opdrachtgever ERA Contour
Looptijd 2016 - 2018

Sprankelveld is hét nieuwbouwproject in het Rotterdamse Zuidwijk en wordt gebouw aan het Brekelsveld. Deze wijk staat bekend om haar groene karakter en de vele voorzieningen in de buurt. Zo liggen winkelcentrum Zuidplein, het Zuiderpark en Ahoy op steenworp afstand. Maar, ook zijn er vele sportverenigingen in de buurt. Bovendien sta je met de metro of tram binnen 10 minuten in hartje Rotterdam.

Het nieuwbouwproject Sprankelveld bestaat uit 106 ruime eengezinswoningen waarvan de verkoop van de eerste fase in maart 2016 is gestart. Er worden twee typen huizen gebouwd. Een eengezinswoning is jaren ’30 stijl  met twee verdiepingen en een schuine kap en een drielaagse eengezinswoning met plat dak. Alle woningen beschikken over een zonnige tuin, een eigen parkeerplaats en liggen bijna allemaal in kleinschalige hofjes.

De woningen bestaan uit drie woonlagen, een zonnige tuin, een eigen parkeerplaats voor de deur en liggen bijna allemaal in kleinschalige hofjes. De toekomstige bewoners hebben tevens de keuze uit een woning met een plak dak of met een schuine kap.

Meer informatie: www.sprankelveldrotterdam.nl