Serviceflat Waalsdorp

Projectinformatie

Project Serviceflat Waalsdorp
Locatie Den Haag
Opdrachtgever Vereniging Pro Senectute
Architect LIAG architecten en bouwadviseurs

Serviceflat Waalsdorp heeft een rigoureuze facelift ondergaan. Het karakteristieke gebouw uit begin jaren zeventig is door ERA Contour grondig gerenoveerd en gemoderniseerd.

De begane grond is opnieuw ingedeeld en voorzien van een compleet nieuw bedrijfsrestaurant die met 11 meter is uitgebreid. De entree is verplaatst naar de andere zijde. Ook de woningen, gelegen boven de voorzieningen, zijn compleet gerenoveerd.

Per verdieping zijn twee woningen voorzien van een uitbouw, opgebouwd uit een prefab staalconstructie. Boven deze vijf bouwlagen is nog één bouwlaag waar zich de penthouses bevinden. Door de uitbouw van de onderliggende bouwlagen hebben deze een riant dakterras gekregen en een aantal appartementen op deze bouwlaag hebben we samengevoegd tot één groot appartement