Lieverley

Projectinformatie

Project Lieverley
Locatie Den Haag
Opdrachtgever ERA Contour
Looptijd november 2014 - maart 2016

ERA Contour realiseerde in de wijk Morgenstond-West aan de Wapersveenstraat 30 ‘beterBASIShuizen’ onder de naam Lieverley. Met ruim 32.000 woningen is Den Haag Zuidwest een van de grootste naoorlogse woonwijken van Nederland. Oude flatgebouwen maken steeds meer plaats voor nieuwbouw van eengezinswoningen en appartementen. Met een rij van 16 en een rij van 14 woningen is Lieverley het sluitstuk van de vernieuwingen in de wijk Morgenstond-West.

De woningen in Lieverley hebben een woonoppervlak van 123 m2 met minimaal drie slaapkamers met een verkoopprijs vanaf € 232.500,- v.o.n. De woning is uit te breiden tot maximaal zes slaapkamers met een verkoopprijs vanaf € 246.500,- v.o.n. De woningen zijn 27 november 2014 in verkoop gegaan. Op 20 augustus 2015 werd de eerste paal geslagen en in het voorjaar van 2016 zijn alle woningen opgeleverd.

De woningen in Lieverley zijn gebouwd volgens het woningconcept beterBASIShuis van het TBI WOONlab. Omdat de moderne woonconsument keuzevrijheid en eigenheid wil, ontwikkelen de TBI-ondernemingen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep binnen het TBI WOONlab concepten, stijlen en smaken waarmee zij snel tegemoet kunnen komen aan alle mogelijke individuele woonwensen. beterBASIShuis is een van de concepten die consumenten een betaalbare en duurzame woning met lage onderhoudskosten en een optimale energieprestatie aanbiedt.