Dudok Den Haag

Projectinformatie

Project Dudok Den Haag
Locatie Den Haag
Opdrachtgever ERA Contour
Architect Edward van Dongen
Looptijd medio 2015 - najaar 2017

In Villapark Uithofslaan in Den Haag ontwikkelt ERA Contour samen met  de woonconsument 35 luxe koopwoningen onder de naam Dudok Den Haag. Dudok Den Haag wordt een buurt met eigenheid en privacy. Het plan krijgt de allure van een statige laan met een ruime opzet.

Alle woningen worden gebouwd in een jaren ’20 architectuur-stijl. De afwerking aan de binnenzijde is van een hoog niveau. Zo worden de woningen onder andere uitgevoerd met vloerverwarming en luxe sanitair.

Kopers van een Dudok-woning kunnen straks waarschijnlijk gaan kiezen voor smart living toepassingen waaronder het op afstand bedienen van de verlichting en verwarming en het hebben van een energiemanagementsysteem. Deze interesse is in lijn met de nieuwe woontrend comfortabel leven zoals geconstateerd door ICTWaarborg, brancheorganisatie voor de ICT-branche. Zo zien zij het bedienen van huishoudelijke apparatuur en elektrische systemen middels smartphone en/of tablet als de groeimarkt van de toekomst. 

Naar verwachting gaan de woningen medio juni 2016 in verkoop. ERA Contour verwacht in oktober 2016 te kunnen starten met de bouw.

Kijk voor meer informatie op: www.dudokdenhaag.nl