Student

HET RODE DORP, DEN HAAG

Een op en top leerbouwplaats voor en door studenten!

Jaarlijks vinden circa 15 studenten een stageplaats bij ERA Contour. Je kunt als stagiair op diverse plaatsen meedraaien: van projectontwikkeling tot de bouwprojecten in de uitvoering. Een stage bij ons is leuk, leerzaam en afwisselend!

Afstuderen

Ieder jaar voeren studenten allerlei afstudeeropdrachten uit bij de diverse afdelingen van ERA Contour. Het kan gaan om het uitvoeren van een onderzoek, een strategische studie of een gebiedsanalyse. Wij bieden geregeld opdrachten aan bij de opleidingen. Maar je kan ook zelf contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Duaal studeren

Bij deze onderwijsvorm breng je het derde en vierde studiejaar van een hbo-opleiding binnen een bedrijf door, bijvoorbeeld bij ERA Contour. Je gaat twee dagen naar school en werkt drie dagen als ´medewerker in opleiding´ en verdient zo al een aardig salaris.

Stichting Bouwtalent

ERA Contour werkt samen met een aantal hogescholen. Maar je kan als student ook terecht bij stichting Bouwtalent. Zij fungeert als werkgever en werkt nauw samen met de onderwijsinstellingen en participerende bedrijven als aannemingsbedrijven, gemeenten en architectenbureaus. Je rouleert tussen twee of drie bedrijven en kunt zo brede werkervaring opdoen.