Stage

HET RODE DORP, DEN HAAG

Een op en top leerbouwplaats voor en door studenten!

Het maakt niet uit of je een denker of een doener bent. Of je baanbrekend onderzoek wilt doen voor je afstudeeropdracht of een paar maanden wilt meelopen tijdens je stage. Voor leergierige, enthousiaste toppers hebben wij altijd plek in ons team! Dit kan op één van onze bouwplaatsen zijn - er is er altijd wel één bij jou in de buurt - of op ons moderne kantoor in Zoetermeer. Samen zoeken wij naar de beste plek voor jou.

Loop een paar maanden met ons mee!

Wil jij na al die theorie uit de boeken nu weleens ervaren hoe het er in de praktijk aan toe gaat? Dan nodigen wij je van harte uit om een aantal maanden met ons mee te lopen. Je wordt in dat geval een volwaardig lid van het projectteam op één van onze mooie nieuwbouw- of renovatieprojecten in de Randstad. Óf van één van de afdelingen op ons kantoor in Zoetermeer. En natuurlijk van team ERA! Jouw frisse inzichten en ideeën waarderen wij zeer. Sterker nog, wanneer deze écht goed zijn, mag je er meteen zelf mee aan de slag. Je wordt ongetwijfeld aangestoken door het enthousiasme van de ERA's, die elke dag met passie voor hun vak aan de slag gaan. Afwisseling, vrijheid en een flinke dosis verantwoordelijkheid zijn in ieder geval gegarandeerd tijdens je meeloopstage bij ERA Contour!

Afstudeerstage

Ieder jaar voeren studenten allerlei afstudeeropdrachten uit bij de diverse afdelingen van ERA Contour. Het kan gaan om het uitvoeren van een onderzoek, een strategische studie of een gebiedsanalyse. Wij bieden geregeld opdrachten aan bij de opleidingen. Maar je kan ook zelf contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Duaal studeren

Bij deze onderwijsvorm breng je het derde en vierde studiejaar van een hbo-opleiding binnen een bedrijf door, bijvoorbeeld bij ERA Contour. Je gaat twee dagen naar school en werkt drie dagen als ´medewerker in opleiding´ en verdient zo al een aardig salaris.

Stichting Bouwtalent

ERA Contour werkt samen met een aantal hogescholen. Maar je kan als student ook terecht bij stichting Bouwtalent. Zij fungeert als werkgever en werkt nauw samen met de onderwijsinstellingen en participerende bedrijven als aannemingsbedrijven, gemeenten en architectenbureaus. Je rouleert tussen twee of drie bedrijven en kunt zo brede werkervaring opdoen.