Stage en afstuderen

Het maakt niet uit of je een denker of een doener bent. Of je baanbrekend onderzoek wilt doen voor je afstudeeropdracht of een paar maanden wilt meelopen tijdens je stage. Voor leergierige, enthousiaste toppers maken wij graag plek in ons team!

Meewerkstage

Loop een paar maanden met ons mee! Wil jij na al die theorie uit de boeken nu weleens ervaren hoe het er in de praktijk aan toe gaat? Dan nodigen wij je van harte uit om een aantal maanden met ons mee te lopen. Je wordt in dat geval een volwaardig lid van het projectteam op één van onze mooie nieuwbouw- of renovatieprojecten in de Randstad. Óf van één van de afdelingen op ons kantoor in Zoetermeer of in De WAREHOUSE. Jouw frisse inzichten en ideeën waarderen wij zeer.

Afstudeerstage

Het kan gaan om het uitvoeren van een onderzoek, een strategische studie of een gebiedsanalyse. Wij bieden geregeld opdrachten aan bij de opleidingen. Maar je kan ook zelf contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.  

Ben jij ingeschreven bij een mbo, hbo of wo onderwijsinstelling? Heb je een passie voor de bouw, durf je vragen te stellen en werk je graag samen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je motivatiebrief en cv naar stage@eracontour.nl en dan neemt onze recruiter Mark snel contact met je op.

Ontmoet jouw collega's