Hart voor de maatschappij

Als je bij ERA Contour komt werken, dan ga je aan de slag bij een bedrijf met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Zo dragen we bij aan duurzaam bouwen en renoveren, maar we steunen ook belangrijke initiatieven zoals Rikx. En met een studiefonds voor kinderen van medewerkers richten we ons op de toekomst.

Vragen? Bel, app of mail me!

Mark van Zijp
Recruiter

Gelukkige medewerkers

Onze medewerkers zijn ons kapitaal en gelukkige medewerkers al helemaal! Daarom werken wij aan duurzame inzetbaarheid van álle ERA’s. We zijn actief bezig met de vitaliteit van onze medewerkers. Als je vitaal bent, haal je het beste uit jezelf.

Onderdeel van TBI

ERA Contour is onderdeel van TBI. Als medewerker van ERA Contour profiteer je van de voordelen van een grote én kleine werkgever. Je krijgt de kans om aan grote, integrale projecten te werken, maar bent ook onderdeel van een bedrijf waar je iedereen kent. Je kunt concern brede opleidingen volgen, maar jezelf ook ontwikkelen bij een specialist. We zijn de derde bouwer van Nederland, maar het voelt als een familiebedrijf. En er zijn mooie extra's, zoals een Studiefonds, de TBI Acdmy en Jong TBI.

Zonder pit, geen groei!

Dit gaat over jou. Bij ons krijg je alle ruimte om jouw persoonlijke ambitie na te streven. Wij vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Doe. Neem initiatief. Maak fouten en leer ervan. Creëer kansen. En grijp ze! 

Wij bieden mogelijkheden aan medewerkers om te groeien. Van groeien word je gelukkiger en sterker. Groeien kan zowel in de ‘breedte’ als in de ‘hoogte’. Bij breedtegroei moet je denken aan horizontale stappen waarbij je vanuit je huidige afdeling en functie overstapt naar een andere afdeling in een andere functie, maar wel op hetzelfde niveau. Als we het hebben over ‘doorgroeien’, bedoelen we verticale groei. Je groeit in je functie naar het niveau van specialist of naar een hogere functie op dezelfde afdeling. 

En verder bieden wij...

  • Goede werksfeer en enthousiaste collega's
  • Collectieve verzekering
  • Personeelsvereniging
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Mogelijkheid om deeltijd te werken of flexibel jouw werktijden in te delen
  • Een goed pensioen bij BPF Bouw
  • Tof werk op de meest gave plekken
  • Conform de cao Bouw & Infra
  • Studieregeling: Wij stimuleren zelfontwikkeling en zijn dol op eigen initiatief

Onze werkplekken

Kantoor Zoetermeer

Ons kantoor in Zoetermeer is helemaal ingericht op samenwerken in projecten met collega’s en co-makers. Want samenwerken is geen proces, maar een mentaliteit die je de ruimte moet geven!

De bouwplaats

Op onze bouwplaatsen staat veiligheid voorop. Elke bouwplaats is voorzien van één of meerdere keten. Of je nu buiten of binnen je werkzaamheden verricht, wij zorgen ervoor dat je niks tekortkomt.

De WAREHOUSE

In dit sfeervolle industriële pand in de rauwe omgeving van de Rotterdamse Schiehaven doe je zéker inspiratie op. Onze kopers komen naar de WAREHOUSE om keuzes te maken voor hun woning.