Koerskracht

Wij zijn niet zomaar een bouwer en een ontwikkelaar. Wij zijn ERA Contour. En wij werken op onze eigen manier met ons hoofd en vanuit ons hart. Professioneel, creatief en persoonlijk, vol met passie, plezier en positiviteit, Wij zijn denkers en doeners en kijken verder dan mooie huizen alleen.

Al járen zijn wij zowel ontwikkelaar als bouwer van woningen. Bovendien hebben wij de laatste paar jaar onze positie in bestaande bouw enorm uitgebreid en bieden we het complete spectrum aan.

Wij gaan voor impact. Meedenken en meedoen in zaken die er écht toe doen. Wij zijn op weg om een B Corp te worden. Een Benefit Corporation. We werken aan een meer duurzame, inclusieve economie. Ofwel: business as a force for good. En daarmee zijn wij de eerste bouwer met dit predikaat. Daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op, maar tegelijkertijd voelt het voor ons als heel gewoon. Want zo zijn wij. Het zit in ons DNA.

Wat er ook gebeurt, veiligheid staat áltijd op 1!

Zó maken wij impact:

Gelukkige mensen

Happy people, happy profit! Onze medewerkers zijn ons kapitaal. Daarom werken we aan duurzame inzetbaarheid van alle ERA's. Veiligheid, gezondheid en diversiteit staan met stip op één.

Goed wonen

Een fijn, betaalbaar thuis voor iedereen: daar doen we het voor. Samen met onze kopers maken we van concept tot bouw een inspirerende reis.

Sterke buurten

Voordat we starten met een project denken we na over wat de buurt nodig heeft. We willen plekken maken waar (toekomstige) bewoners veilig en gelukkig kunnen leven en houden rekening met ruimte voor de natuur.

Gezonde wereld

We bouwen energiezuinige, natuurinclusieve en klimaatadaptieve woningen en buurten. Daarbij houden we rekening met grondstoffenschaarste.