Zelling in Nieuwerkerk a/d IJssel wint de Veiligheidspluim van Q2 2022!

“Je ziet het als je hier rondloopt, het ziet er gewoon keurig uit!” zei onze veiligheidscoördinator Peter van de Wetering over de nieuwe winnaar van de Veiligheidspluim: projectteam Zelling! Het team van dit nieuwbouwproject in Nieuwerkerk a/d IJssel is de winnaar van de Veiligheidspluim Q2 2022. Vrijdag 15 juli reikten directeur Antoine van Dongen namens het directieteam, hoofd Realisatie Wesley Teunisse en veiligheidscoördinator Peter van de Wetering deze veiligheidsprijs uit aan het team op het project. Hoofduitvoerder Frank Vermeer, projectmanager Andy Ansems en de teamleden namen de Veiligheidspluimoorkonde en het juryrapport enthousiast in ontvangst. En dan waren er ook nog heerlijk gevulde koeken en de speciale Veiligheidspluimchocoladerepen voor het hele topteam.

Veiligheidsinitiatieven, nette bouwplaats en een bhv-oefening met brandweer
Team Zelling is goed bezig op het gebied van veiligheid en veiligheidsbewustzijn. Het juryrapport laat dat mooi zien. Het projectteam behaalde in totaal 14,5 veiligheidspluimpunt.

De mooie punten zijn te danken aan de veiligheidsinitiatieven die het projectteam ondernam, waaronder:

  • Het begeleiden, aansturen en testen van een proefopstelling voor het veilig lossen op hoogte van breedplaatvloeren in samenwerking met LOXAM.
  • Het behouden van een schone en ordelijke bouwplaats.
  • In samenwerking met de brandweer initiëren, opstellen en oefenen van een bhv-ontruimingsoefening op de bouwplaats.

Alle collega’s op Zelling kunnen trots zijn op hun bijdrage die ervoor heeft gezorgd dat zij de winnaar zijn geworden van de Veiligheidspluim Q2 2022. Heel hartelijk gefeliciteerd allemaal met deze prijs!

Stuur artikel door