Wooninvest sluit overeenkomst met ERA Contour voor onderhoud van alle zorggebouwen

De komende drie jaar beheert ERA Contour de zorggebouwen van woningcorporatie WoonInvest. Hiervoor tekenden Peter van Heeswijk, directeur-bestuurder WoonInvest, en Michel Ouwens, adjunct-directeur ERA Contour, op 13 april 2022 een overeenkomst. Daarbij is de intentie uitgesproken de overeenkomst bij goede resultaten met nog eens drie jaar te verlengen. Naast het beheer van de zorggebouwen voert ERA Contour ook het onderhoud van het kantoor van WoonInvest uit. In totaal gaat het om 13 zorggebouwen met zo’n 1000 zorgeenheden dan wel -woningen. Verschillende zorgpartijen huren deze gebouwen, waarvan WoonZorgcentra Haaglanden met vijf locaties de belangrijkste klant is.

ERA Contour ontzorgt alle betrokkenen
Bijzonder aan deze samenwerking is de rol die ERA Contour krijgt als coördinerende partij. Zowel WoonInvest als de zorgpartijen hoeven alleen met ERA Contour contact op te nemen voor al het onderhoud. Of het gaat om een loszittende deurklink van de voordeur, een lift die uitvalt of problemen met de verwarming: ERA Contour zorgt voor een oplossing. Zij zijn hiervoor 24/7 bereikbaar.

Het onderhoud van zorggebouwen vraagt om een specialist 
Het gaat om bewoners en huurders in de vorm van zorgpartijen die extra aandacht nodig hebben. Aandacht die wij als verhuurder ook graag leveren. Om die reden besloot WoonInvest twee jaar geleden een proef te starten met ERA Contour om te bepalen of zij dit onderhoud voor ons uit kunnen uitvoeren, waar nodig met de inhuur van specialistische partners. Deze proef is erg goed bevallen en daarmee werd de weg vrij gemaakt voor een langdurige samenwerking.

Stuur artikel door