Verse tomatensoep voor bewoners Wierlaan om start van de verduurzaming te vieren

De bewoners aan de Wierlaan in Bergen op Zoom ontvingen op 30 september 2020 toch wel een bijzondere attentie van Stadlander en ERA Contour om de start van de verduurzamingswerkzaamheden aan hun flat te vieren.
Alle bewoners van de 120 appartementen ontvingen een kookkratje met ingrediënten voor een heerlijke tomatensoep. De goede groenten in het kratje werden vergezeld door een receptenboekje, een schort en een pollepel. Bovendien stond de tomatensoeptoolbox niet op zichzelf. Vanwege de verduurzaming van de flat gaan de bewoners over op gasloos koken. Dat betekent koken op een inductiekookplaat. Helemaal van deze tijd! En via een video-instructie gasloos koken en het kookkratje konden de bewoners daar op een leuke manier alvast mee kennis maken.

Smaakmaker
De bewoners van de Wierlaan konden de tomatensoep zelfs al proeven. Directeur Wim Maas van Stadlander maakte persoonlijk voor alle 120 bewoners een verse tomatensoep. Het team van Stadlander verblijde de bewoners hiermee én dat viel in de smaak!

Make-over van 120 duurzame appartementen
ERA Contour is samen met Stadlander onlangs begonnen aan een make-over van de appartementen aan de Wierlaan in Bergen op Zoom. Alle 120 appartementen worden verbeterd en verduurzaamd. Zo zijn ze straks weer helemaal klaar voor de toekomst! Dat betekent een comfortabel en duurzaam thuis voor de bewoners.

 

Stuur artikel door