Team Plejadenlaan wint de Veiligheidspluim Q3 2023!

Het team op project Plejadenlaan in Bergen op Zoom heeft de ERA Contour Veiligheidspluim gewonnen. Dit team leverde in het derde kwartaal van 2023 een enorm goede veiligheidsprestatie en dat beloonden we met de Veiligheidspluim. ‍Vrijdag 27 oktober 2023 reikte ERA Contour directeur Bestaande Bouw Michel Ouwens namens het directieteam van ERA Contour de Veiligheidspluim uit op de Plejadenlaan samen met veiligheidscoördinator ‍Peter van de Wetering.

Deze prijs is geen incident. Het is een waarderingsprijs voor het feit dat we met zijn allen heel goed bezig zijn op dit project. Jullie zijn daar allemaal onderdeel van. Én laten mooi zien: veiligheid is iets van elke dag en begint bij jezelf.
Michel Ouwens, directeur Bestaande Bouw bij ERA Contour

Uitvoerders ‍Erwin Admiraal, Wesley de Jong en projectmanager Anton Vermeij namen vol enthousiasme de veiligheidspluimoorkonde en het mooie juryrapport in ontvangst.
Ook onze opdrachtgever Cees Ploeg van Stadlander was aanwezig en feliciteerde het projectteam.

Top gedaan team Plejadenlaan. Onze bewoners zijn tevreden en dat komt allemaal door jullie. Daarom dankjewel voor jullie inzet en wat jullie allemaal doen voor onze bewoners. En fijn dat we dit allemaal samen veilig doen. Een groot compliment voor jullie allemaal.
Cees Ploeg, Senior Vastgoedontwikkelaar bij Stadlander

Goed bezig met veiligheidsbewustwording
Het projectteam werkt op meerdere manieren aan het veiligheidsbewustzijn. Het juryrapport van de Veiligheidspluim laat dat goed zien. Het projectteam behaalde in totaal 12 veiligheidspluimpunten.

Extra veiligheidsinitiatieven die het projectteam ondernam, zijn:
👷‍♂️ Het geven van een extra toolbox.
👷‍♂️ Het lopen van een extra cor-ronde.                                                     
👷‍♂️ Toepassen van een veilige werkwijze voor het vervangen van de hekwerken op de galerijen.                                           

Alle collega’s op Plejadenlaan: van harte gefeliciteerd met de Veiligheidspluim Q3 2023! Iets om trots op te zijn en enorm verdiend.

Plejadenlaan wint de Veiligheidspluim Q3 2023

Stuur artikel door