TBI Vakschool sluit 2023 af met een gezellige middag

Wat een leuke afsluiting van 2023 voor de deelnemers van de TBI Vakschool afgelopen woensdag. De dag begon met een informatief ochtendbezoek aan De Hoop Pekso, waar de leerlingen uitgebreid kennis opdeden over funderingsbekistingen en breedplaatvloeren. Een waardevolle ervaring die hun praktijkkennis verder verdiept heeft.

Rond het middaguur was het tijd voor ontspanning en plezier. Niet alleen de leerlingen maar ook de leermeesters en timmermannen van beide bedrijven waren van de partij in het kartcentrum in Dordrecht. Van jong talent tot ervaren vakmensen, iedereen liet zich van zijn meest fanatieke kant zien.đŸ’Ē

ERA Contour en J.P. van Eesteren | TBI zijn trots op de leergierigheid van alle leerlingen en blij met de inzet van iedereen die betrokken is bij de TBI Vakschool. We kijken uit naar het komende jaar, waarin we hopen op verdere ontwikkeling en succes van dit mooie initiatief!

đ—ĸ𝘃𝗲đ—ŋ 𝗧𝗕𝗜 𝗩𝗮𝗸𝘀𝗰đ—ĩđ—ŧđ—ŧ𝗹
TBI Vakschool is een initiatief van J.P. van Eesteren | TBI en ERA Contour waarbij 16 leerlingen, geselecteerd vanuit hun BBL-bouwopleiding, in een aanvullend traject van 15 maanden worden klaargestoomd voor een extra praktijkgerichte knowhow in de bouw.

 

Stuur artikel door