START VERKOOP MI OSO, KLEURRIJKE WOONBUURT MET TROPISCH TINTJE

23 aug 2018

- Comfortabel wonen in tropische sfeer in de gezelligste buurt van Amsterdam Zuidoost wordt werkelijkheid
- Verkoop woningen start dinsdag 28 augustus 2018 van 17:00 tot 19:00 uur


Ruim wonen in een groene omgeving en wanneer je maar wilt, genieten van je hangmat op je eigen karaktervolle veranda. Dat allemaal in de gezelligste buurt van Amsterdam Zuidoost, ‘Mi Oso’. In deze nieuwe woonbuurt komen 84 appartementen en 42 ruime gezinswoningen met een veranda en tuin, waarvan de verkoop op 28 augustus aanstaande start. Deze vindt plaats van 17:00 – 19:00 uur in de kerk van de Evangelische Broedergemeenschap Zuidoost aan de Kortvoort 73 in Amsterdam.

Door de groene binnentuin, de witte gevels, rode daken en romantische veranda’s waan je je in Mi Oso in het tropische zuiden. De nieuwe woonbuurt is tegelijkertijd modern ingericht en beschikt over veel comfortabele en energiezuinige voorzieningen. Mi Oso is ontwikkeld door TBI-onderneming ERA Contour en ontworpen door Geurst & Schulze architecten. De verkoop van de eengezinswoningen loopt via Van de Steege makelaars. Woningcorporatie Eigen Haard is verantwoordelijk voor de verhuur van de appartementen.

Ruim en romantisch wonen
Voor een ruime, bijzondere eengezinswoning in een groenrijke omgeving ben je bij Mi Oso aan het juiste adres. De 42 eengezinswoningen bestaan uit drie verdiepingen met een woonoppervlakte van 111 tot 116 m2. Voor meer ruimte zijn de woningen ook uit te breiden op de begane grond. De romantische veranda aan de voorzijde maakt de woning nog eens extra bijzonder. Of het nu zonnig is of regent, met de veranda komt het buitenleven een stuk dichterbij. Zo kun je het hele jaar veel vaker buiten zitten.

Binnentuin naar eigen smaak
De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over openslaande deuren naar de achtertuin. Deze grenst aan een groene gemeenschappelijke binnentuin die de toekomstige bewoners naar eigen smaak kunnen inrichten. De woningen zijn bij oplevering van alle gemakken voorzien en beschikken over een complete keuken inclusief apparatuur. Ook is er vloerverwarming op de begane grond en een wordt de badkamer met tegels en sanitair opgeleverd.
De verkoopprijzen van de eengezinswoningen zijn tussen de 329.000 euro en 349.000 euro op basis van jaarlijkse canonbetaling.

Oplevering in voorjaar 2020
Tijdens de verkoop van de woningen op dinsdag 28 augustus van 17:00 tot 19:00 uur kunnen geïnteresseerden de informatiebrochure ophalen, de locatie van het woonproject bekijken en vragen stellen aan het team van Mi Oso. ERA Contour wil nog dit jaar starten met de bouw. De verwachting is dat de woningen in het voorjaar van 2020 worden opgeleverd. Meer informatie over het project is te vinden op www.mi-oso.nl/.

Artist impression Mi Oso veranda voorzijde eengezinswoning
Artist impression Mi Oso binnentuin