Stadlander en ERA Contour ondertekenen samenwerkingsovereenkomst voor 121 woningen in Bergen op Zoom

ERA Contour en woningcorporatie Stadlander gaan de komende jaren verder samenwerken in de wijk Fort-Zeekant in Bergen op Zoom. Vorig jaar leverde ERA Contour in diezelfde wijk 114 huur- en koopwoningen op, het meer dan geslaagde ‘Bergse Buren’.

Op maandag 11 maart 2024 ondertekenden beide partijen de samenwerkingsovereenkomst voor het vervolg. Op de plek waar tot voor kort de beeldbepalende Scheldeflat stond, komen 100 appartementen en 21 eengezinswoningen. Dit worden allemaal huurwoningen.
 
De S op defoto komt van die flat. De Scheldeflat in Bergen op Zoom is circulair gesloopt. Heel veel materialen krijgen een tweede leven, ook in onze nieuwbouw. Tijdens het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst droeg Stadlander-bestuurder Marc van Steen symbolisch de letter S over aan ERA Contour directeur Job van Zomeren. Dit gebaar markeerde niet alleen een eerbetoon aan de flat, maar ook de start en het belang van fijne samenwerking tussen Stadlander en ERA Contour. Op naar een mooie samenwerking!
 
 

Stadlander-bestuurder Marc van Steen (links) draagt symbolisch de letter S over aan ERA Contour-directeur Job van Zomeren (rechts).

Stuur artikel door