SAMENWERKING LEIDT TOT MOOIE INNOVATIE: COLLABOREA

23 sep 2016

Dit jaar heeft CAD & Company samen met diverse partners, onder wie de TBI-ondernemingen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep, hard gewerkt om het Collaborea platform te bouwen. Met dit innovatieve platform wordt het controleren, communiceren en verwerken van op- en aanmerkingen op BIM Modellen sneller en makkelijker. Dit initiatief zorgt voor een snelle en overzichtelijke communicatie.

Wat is Collaborea?
Collaborea is het slimme logboek tijdens het bouwproces. In één workflow controleer je het werk, communiceer je hierover en maak je taakgerichte opdrachten voor het verwerken van wijzigingen. Alle informatie staat overzichtelijk op één plek voor alle betrokkenen, zonder dat zij extra software nodig hebben. Collaborea is de ontbrekende schakel van Autodesk Navisworks voor issuemanagement. De collega’s van Koopmans Bouwgroep die inmiddels met dit systeem werken, zijn erg enthousiast. Het is een methode om nóg efficiënter samen te werken. Daarnaast zijn de reacties uit de branche lovend: ‘Spectaculair, veelbelovend, dit is wat we nodig hebben, geweldig initiatief!’.

Het project is een samenwerking van CAD & Company en de TBI-bedrijven: ERA Contour, Hazenberg Bouw, en Koopmans Bouwgroep, en de bedrijven Dura Vermeer, VDNDP, HFB en HSB Bouw.  CAD & Company wil deze innovatie wereldwijd uitrollen. Een goede eerste stap is de Accenture Innovatie Award binnen te slepen.  Maar daarvoor zijn voldoende stemmen nodig.

Dus steun dit mooie initiatief en breng een stem uit op Collaborea! Dat kan hier!

Kijk hier voor meer informatie over Collaborea.