RENOVATIEKOMPAS LIVE!

20 feb 2015

Snel inzicht in de opbrengsten en kosten voor rendabel en duurzaam renoveren? Vanaf nu kunt u dat zelf in nog geen tien minuten met ons gratis online rekentool het ‘Renovatiekompas’.

Vorige week vrijdag werd de rekentool officieel gelanceerd tijdens de Renovatie- en Transformatiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Sindsdien is de website live en kan iedereen er mee aan de slag. Heeft u de lancering gemist? Probeer hem dan zelf even uit op: www.renovatie-kompas.nl

Met het Renovatiekompas bepaalt u welke variabelen voor uw woningbezit belangrijk zijn. Binnen 10 minuten krijgt u, op basis van uw keuzes, inzicht in verschillende scenario’s voor uw renovatieproject. Per scenario wordt duidelijk gemaakt wat dat betekent voor de investeringskosten, onderhoudskosten en de inkomsten en woonlasten van bewoners. De uitkomsten van Het Renovatiekompas kunnen u helpen in de besluitvorming van (strategisch) portefeuillebeleid naar een complexgerichte aanpak voor renovatie en onderhoud.

Het Renovatiekompas is een initiatief van Hemubo, Rutges Vernieuwt, Smits Vastgoedzorg en de in het WOONlab samenwerkende TBI-ondernemingen ERA Contour, Koopmans Bouwgroep en Hazenberg Bouw. Deze bedrijven hebben hun kennis en kunde op het gebied van renovatie, onderhoud en consumentgerichte aanpak gebundeld om antwoord te kunnen geven op actuele renovatievraagstukken uit de markt.