Porseleinen Hof wint Veiligheidspluim van Q4 2022!

Hoera! De eerste Veiligheidspluimuitreiking van 2023 is een feit. De veiligheidsprijs ging dit keer naar projectteam Porseleinen Hof! Dit team leverde in het vierde kwartaal van 2022 een zeer goede veiligheidsprestatie en dat resulteerde in deze Veiligheidspluim. Van harte gefeliciteerd aan het hele team.

Vorige week vrijdag reisden Jurgen namens het directieteam en veiligheidscoördinator Peter af naar de bouwplaats in Delft en reikten ze de veiligheidsprijs uit aan projectteam Porseleinen Hof. Hoofduitvoerder John en deeluitvoerder Oguz namen de Veiligheidspluimoorkonde en het mooie juryrapport in ontvangst. De winst werd daarna gevierd met gevulde koeken en speciale Veiligheidspluimchocoladerepen.

Extra observatierondes, toolboxen en een keurige bouwplaats
Het projectteam Porseleinen Hof is goed bezig op het gebied van veiligheid en veiligheidsbewustzijn. Dat laat het juryrapport goed zien. Het projectteam behaalde in totaal 14 veiligheidspluimpunten.
 
De punten zijn te danken aan de veiligheidsinitiatieven die het projectteam ondernam, waaronder:
👷‍♂️ Het lopen van extra coaching- en observatierondes op het project.
👷‍♂️ Het geven van extra toolboxen die specifiek op het werk gericht zijn.
👷‍♂️ Een keurige en nette bouwplaats dankzij de continue focus op orde en netheid. 

Alle collega’s op Porseleinen Hof: van harte gefeliciteerd met deze prijs!  Jullie kunnen trots zijn op jullie bijdrage die ervoor heeft gezorgd dat je de winnaar bent geworden van de Veiligheidspluim Q4 2022. 

Stuur artikel door