Nieuwe benoemingen directieteam ERA Contour

Het directieteam van ERA Contour breidt uit en kent een aantal nieuwe benoemingen. Jurgen Weerdenburg (48), sinds 2019 directeur Realisatie bij ERA Contour, wordt per 1 oktober 2023 statutair directeur van de ontwikkelende bouwer. Michel Ouwens (46), sinds juli 2020 adjunct-directeur Bestaande Bouw, gaat per 1 oktober 2023 de functie van directeur Bestaande Bouw bij ERA Contour vervullen. Daarnaast komt er een nieuw directielid bij. Edward van Dongen (56), die sinds 2011 afdelingshoofd Initiatief & Conceptontwikkeling is, treedt per 1 oktober toe tot het directieteam. Edward wordt directeur Identiteit en Vernieuwing.

Met de drie nieuwe benoemingen bestaat het directieteam van ERA Contour vanaf 1 oktober 2023 uit: Jeroen Heijdra (directievoorzitter), Job van Zomeren (statutair directeur), Jurgen Weerdenburg (statutair directeur), Antoine van Dongen (directeur Financiën), Michel Ouwens (directeur Bestaande Bouw) en Edward van Dongen (directeur Identiteit en Vernieuwing).  

“Met deze benoemingen is het directieteam van ERA Contour weer op volle sterkte en zijn we er klaar voor om de toekomst met elkaar in te gaan. Binnen ons directieteam hebben we een variëteit aan karakters en dat maakt dat we elkaar goed aanvullen. Die dynamiek en diversiteit past bij ERA Contour. En het sluit aan bij onze nieuwe impactstrategie en onze focus op duurzame ontwikkelingen in de bouw en vastgoedontwikkeling”
Jeroen Heijdra

Over ERA Contour
Als duurzame stedelijke vernieuwer ontwikkelt, realiseert en renoveert ERA Contour al jarenlang plekken waar mensen gelukkig en veilig kunnen leven. Sterke buurten en gelukkige bewoners is onze ambitie. Onze projecten ontwikkelen, bouwen en renoveren we zowel in eigen beheer als voor derden. Dat doen we samen met gemeenten, corporaties, andere ontwikkelaars en de eindconsument. Zo creëren we ruimte voor mens, stad en maatschappij. ERA Contour is onderdeel van TBI, een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt.

Stuur artikel door