NIEUWBOUWPROJECT BINNENBUITEN ZEIST BEREIKT HOOGSTE PUNT

16 apr 2015

Woensdag 15 april is het hoogste punt bereikt van de bouw van appartementencomplex BinnenBuiten in Zeist. Onder toeziend oog van de bewoners en betrokken partijen verrichte wethouder Fluitman samen met toekomstig bewoner mevrouw Seidel de officiële handeling.

Het bereiken van het hoogste punt van BinnenBuiten is een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van de wijk Kerckebosch. De gemeente Zeist en woningcorporatie Seyster Veste werken samen aan het nieuwe Kerckebosch. Voor de uitvoering van de plannen is de Wijkontwikkelingsmaatschappij (WOM) Kerckebosch opgericht. Samen met bewoners, omwonenden, projectontwikkelaars en andere betrokkenen wordt binnen deze maatschappij gewerkt aan de plannen voor de wijkvernieuwing.

De bouw van BinnenBuiten in de buurt Stuifduinen is in oktober 2014 van start gegaan en de eerste appartementen worden na de zomer opgeleverd. Het gebouw biedt plaats aan 16 luxe appartementen.

Kerckebosch Zeist ligt midden tussen de bossen en hei van Het Utrechts Landschap. Hierdoor genieten de bewoners straks het hele jaar van de omringende natuur. Meer informatie is te vinden op www.binnenbuitenzeist.nl.

Al eerder realiseerde ERA Contour als ontwikkelende bouwer project Dudok en 153 huurwoningen van Seyster Veste in Zeist. Daarnaast wordt op dit moment gewerkt aan nieuwe projecten die de wijk Kerckebosch verrijken.