LITTLE C CLUSTER 2 & 3 IN VERKOOP

09 mrt 2018

Vanaf vandaag - 9 maart 2018 - zijn de lofts en appartementen van cluster 2 en 3 in Little C te koop! In november was de succesvolle start verkoop van cluster 1. Net als toen, kunnen geïnteresseerden ook nu weer de loftzoeker gebruiken om de gebouwen te filteren op o.a. prijs, vierkante meter, type loft en locatie. Aanstaande dinsdag organiseren we ook ‘Walk-in’ in onze nieuwe WAREHOUSE. Hier worden de nieuwe verkoopbrochures uitgedeeld en zijn de makelaars en medewerkers van Team Little C aanwezig.

Ga naar de website om de loftzoeker uit te proberen.

Little C
Dit stukje NYC wordt gebouwd áán de Rotterdamse Coolhaven. Er is veel variatie in de typen lofts en appartementen, van slim ingedeeld studio’s tot zeer ruime penthouses van 270 m2! Ze hebben allen een aantal essenties gemeen; oog voor details, kleinschaligheid in de stad, veel groen, gezamenlijke daktuinen, uitzicht op pleintjes of de Coolhaven en een Stadspark vóór de deur. Daarnaast biedt Little C ook ruimte aan o.a. kantoren, ateliers, horeca en kleine ondernemers. Kortom, een project dat je nooit eerder in Nederland zag, maar binnenkort in Rotterdam wel!

ERA Contour realiseert Little C samen met TBI-onderneming J.P. van Eesteren. De bouw start in april/mei dit jaar en naar verwachting worden de eerste lofts eind 2020 opgeleverd.