Hof Wonen en ERA Contour ondertekenen ontwikkelovereenkomst voor renovatie van 75 eengezinswoningen in project Dalveen

Haagse wijk De Venen krijgt nieuwe uitstraling door verduurzaming woningen

Hof Wonen en ERA Contour slaan de handen ineen voor de renovatie van 75 eengezinswoningen in de wijk De Venen in Den Haag. Op maandag 6 november 2023 ondertekenden Waldo Noordam, manager Vastgoed bij Hof Wonen en Michel Ouwens, directeur Bestaande Bouw bij ERA Contour de ontwikkelovereenkomst project Dalveen voor de renovatie van de 75 woningen. De komende tijd werken beide partijen samen om woningen in project Dalveen te verduurzamen en op te knappen.
ERA Contour gaat aan de slag met de renovatieplannen en de technische uitwerking van het ontwerp.

Woningen toekomstproof maken
De overeenkomst is een nieuwe stap in de gebiedsaanpak van de wijk De Venen. Zo worden de 75 eengezinswoningen bouwtechnisch en qua energie weer klaargemaakt voor de toekomst.

“We bouwen aan fijne en toekomstbestendige woningen. Ik heb alle vertrouwen erin dat we samen met onze huurders en ERA Contour een warm thuis in een prettige buurt maken. We zijn erg blij met deze overeenkomst met ERA Contour en kijken uit naar een mooie samenwerking”, vertelt Waldo Noordam, manager Vastgoed bij Hof Wonen.

Comfortabel en energiezuinig
In de renovatie van project Dalveen worden alle 75 eengezinswoningen gasloos gemaakt. Ook wordt er onderhoud uitgevoerd aan de binnen- en buitenkant van de woningen. Hierdoor zijn de woningen straks comfortabel, energiezuinig en klaar voor de toekomst.

Waldo Noordam, manager Vastgoed bij Hof Wonen en Michel Ouwens, directeur Bestaande Bouw bij ERA Contour ondertekenen de ontwikkelovereenkomst voor project Dalveen.

Ondertekening ontwikkelovereenkomst renovatie project Dalveen. V.l.n.r. Jan Floor (ERA Contour), Annemieke Westhoeve (Hof Wonen), Monique Gorisse (Hof Wonen), Onno de Wal (ERA Contour) en Patricia Ligthart – Van der Beek (Hof Wonen). Op de voorgrond: Waldo Noordam (Hof Wonen) en Michel Ouwens (ERA Contour)

Stuur artikel door