HOERA! STADSTUIN OVERTOOM GENOMINEERD VOOR NEPROM-PRIJS

19 mrt 2015

De jury van de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling heeft vijf projecten genomineerd voor de editie van 2015, waaronder het Amsterdamse Stadstuin Overtoom. We zijn er trots op dat voor de vierde keer op rij een van de ingediende ERA-projecten is genomineerd. Eerder ontvingen we een nominatie voor Riedijkshaven in Dordrecht, kregen we de aanmoedigingsprijs voor Nieuw Crooswijk in Rotterdam en is De Oriënt in Den Haag verkozen tot winnaar.

Over Stadstuin Overtoom
In samenwerking met gemeente Amsterdam, Eigen Haard, Oranje en KOW concepts, design, development ontwikkelt ERA Contour in Amsterdam de nieuwe wijk Stadstuin Overtoom. Wie komt wonen in Stadstuin Overtoom is helemaal klaar voor de toekomst. Het wordt namelijk een volledig klimaatneutrale wijk. Stadstuin Overtoom realiseert maar liefst een EPC van 0,15! Door intensief en slim samenwerken aan dit project besparen we geld. En wat we besparen, stoppen we terug in de woningen. Hiervan bekostigen we de duurzame voorzieningen in deze unieke nieuwe Amsterdamse wijk.

Tijdens de Dag van de Projectontwikkeling op 23 april wordt de winnaar uitgeroepen. De prijs wordt uitgereikt aan overheden en marktpartijen die door goede samenwerking een hoogwaardig project hebben opgeleverd.

Lees het persbericht op de website van NEPROM.