Fruitpacking District stond op de Woonbeurs in Rotterdam+ regio editie 2024

Wat een geslaagde dag! Tijdens de woonbeurs in Rotterdam hebben onze collega's van ERA Contour de bezoekers meegenomen in de plannen van het project Fruitpacking District in de Gemeente Barendrecht. Ze hebben talloze geรฏnteresseerde woningzoekenden ontmoet en vele boeiende gesprekken gevoerd. De stand, die op typische Fruitpacking-stijl was ingericht, trok veel aandacht, mede dankzij de groene fruitmandjes gevuld met diverse soorten vers fruit. Super leuk! ๐Ÿ‘

๐Ÿฅญ๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—™๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฝ๐—ฎ๐—ฐ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐——๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐˜
Fruitpacking District ligt midden in de industriรซle dynamiek van Dutch Fresh Port, het logistieke handelscentrum van groente en fruit, en pal naast station Barendrecht. Het gehele gebied is een ontwikkeling van Emborion Vastgoed die ook eigenaar is van Fruitpacking District. ERA Contour is mede-ontwikkelaar van de eerste fase van het project waarin 550 woningen komen en zal deze ook bouwen. Ook komen er diverse voorzieningen รฉn een succesvol bedrijfsleven.

๐—ช๐—ผ๐—ผ๐—ป๐—ฏ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐˜€ ๐—ฅ๐—ผ๐˜๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—บ
De woonbeurs werd ook dit jaar georganiseerd in het WTC aan het Beursplein in het centrum van Rotterdam. Makelaars en projectontwikkelaars presenteren hier hun aanbod nieuwbouw koop- en vrije sector huurwoningen in Rotterdam en de omliggende gemeenten.

Stuur artikel door