EXCELLENTE ERKENNING VOOR LEKKEREIGENHUIS EN BETERBASISHUIS!

23 jun 2016

lekkerEIGENhuis en beterBASIShuis, de nieuwbouw woningconcepten van TBI-ondernemingen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep, zijn wederom officieel gecertificeerd door de Stichting Excellent Conceptueel Bouwen (SECB). SECB-bestuurslid Pieter Huijbregts overhandigde vandaag de Predicaten Excellent Concept 2016 aan directeur Jan Waegemaekers van TBI WOONlab.

Vorig jaar ontvingen de nieuwbouwconcepten voor het eerst het predicaat. Voor de klant is het keurmerk een garantie dat er daadwerkelijk geleverd wordt wat wordt beloofd.  Om het predicaat te ontvangen wordt een concept uitgebreid getoetst. Dat gebeurt niet alleen op papier, maar ook op de bouwplaats. Zo wordt getoetst of de concepten geen lege verkoophuls zijn, maar een inhoudelijk product, dat in alle fasen van het proces geborgd is. Nieuw dit jaar is dat de Stichting het label ‘nul op de meter’ kan toekennen. Daarnaast wordt tijdens de audit getoetst of het concept is voorbereid op de private kwaliteitsborging. Voor beide onderdelen zijn de TBI-woningconcepten met vlag en wimpel geslaagd!

“De concepten lekkerEIGENhuis en beterBASIShuis onderscheiden zich op de markt met hun focus op de behoefte van de klant. Dat is dan ook doorgevoerd tot in de vezels van de betrokken ondernemingen. Het is niet alleen een visie, vertaald in een concept, maar het wordt ook werkelijkheid in de projecten”, aldus Pieter  Huijbregts, bestuurslid van de stichting.

Bij ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep wordt in vaste teams gewerkt aan de concepten zodat voortdurend wordt geleerd en verbeterd. Directeur Jan Waegemaekers van TBI WOONlab van waaruit de innovaties worden aangezwengeld, is trots: “De predicaten zijn een mooie erkenning voor de ingezette labelstrategie en een kroon op de samenwerking van de TBI-ondernemingen”. 

www.lekkereigenhuis.nl / www.beterbasishuis.nl