EXCELLENT KEURMERK VOOR LEKKEREIGENHUIS EN BETERBASISHUIS

09 apr 2015

De woningconcepten beterBASIShuis en lekkerEIGENhuis van de TBI-ondernemingen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep zijn officieel gecertificeerd door de onafhankelijke Stichting Excellent Conceptueel Bouwen (SECB). Nog niet eerder werden in de bouwsector aan twee concepten uit één organisatie dit kwaliteitskeurmerk toegekend. Voor de klant is het keurmerk een garantie dat er daadwerkelijk geleverd wordt wat wordt beloofd.

Uitgebreide audit
Om het predicaat te ontvangen wordt een concept uitgebreid getoetst. Dat gebeurt niet alleen op papier, maar ook op de bouwplaats. Zo wordt getoetst of de concepten geen lege verkoophuls zijn, maar een inhoudelijk product, dat ook in alle fasen van het proces geborgd is. Volgens het onderzoeksrapport bij het predicaat zijn de concepten goed doordacht. “De doelgroep profilering is helder gedefinieerd en de communicatie isvanuit een strakke positionering op on- en offline niveau verfrissend vorm gegeven. De marktprijs, productoplossing en de gekozen marketingmiddelen zijn consequent op elkaar afgestemd. Het management toont inspiratie en kennis en levert houvast voor de verdere doorontwikkeling. De inzet van tools, communicatieve middelen en alleteamgenoten binnen de drie bedrijven die samenwerken is een voorbeeld voor de branche!”, aldus het rapport.

Kroon op samenwerking
“Enorm trots ben ik dan ook op ons team”, licht Jeroen Heijdra toe, directeurvan het TBI WOONlab waar de drie woonbedrijven samenwerken aan innovatie en waar de woonconcepten beterBASIShuis en lekkerEIGENhuis zijn ontwikkeld. “De predicaten zijn een mooie erkenning voor de labelstrategie die is ingezet. We hebben met alle partijen hard gewerkt aan deze concepten en dan is deze erkenning een kroon op onze samenwerking.”

www.beterbasishuis.nl

www.lekkereigenhuis.nl

www.tbiwoonlab.nl