ERA CONTOUR VIERT OFFICIËLE OPENING VAN WAREHOUSE

21 jun 2018

Industrieel pakhuis biedt koper van nieuwbouwwoning volop inspiratie en alle woonopties onder één dak

In het rauwe Rotterdamse Schiehavengebied viert TBI-onderneming ERA Contour vandaag de officiële opening van haar WAREHOUSE. Dit woonpakhuis maakt het intensieve keuzetraject voor de kopers van een nieuwbouwwoning niet alleen makkelijker, maar zelfs tot een waar feest. Door alle keuzemogelijkheden samen te brengen op één inspirerende locatie, behoort de rondreis langs de diverse showrooms in het land voor de klanten van ERA Contour definitief tot het verleden.

De WAREHOUSE is gevestigd in het voormalige lesgebouw van het WE College van zusterbedrijf Croonwolter&dros. Dit pand, met zijn unieke vorm, onderging in slechts zes maanden tijd een volledige metamorfose. Jeroen Heijdra, statutair directeur van ERA Contour: “In samenwerking met architect Rolf Bruggink veranderden wij het volledig groen-paarse interieur met vele meters aan stroomkabel en honderden schakelaars, in een sfeervol woonpakhuis van 1.000 m2 boordevol keuzes en inspiratie voor onze kopers.”

Urban loft in NY style
Stalen frames vormen de etalage voor een variatie aan toilet- en badkamerindelingen. Smaakvol ingerichte keukens zijn in diverse opstellingen te bekijken. Meer dan 600 unieke tegels staan uitgestald in metershoge stellingkasten. Bijzonder is de urban loft, geheel in NY style, die huist op de begane grond van de WAREHOUSE. Hier ervaart de bezoeker hoe producten en materialen uit de WAREHOUSE op stijlvolle wijze kunnen samenkomen. Bovendien biedt het woonpakhuis van ERA Contour een stoere stadse oase, waarin de koper de verschillende afwerkniveaus voor zijn nieuwe tuin of balkon kan bekijken.

Nét dat beetje meer
Het pand ademt de sfeer van een stoer industrieel pakhuis, maar door de geur van vers gebakken croissants en de persoonlijke aandacht van de adviseurs, krijgt de bezoeker van de WAREHOUSE juist dat warme, huiselijke gevoel dat ERA Contour zo belangrijk vindt. “Wij doen er alles aan om het soms o zo lastige keuzeproces voor onze klanten tot een feestje te maken”, legt Bianca Seekles, directievoorzitter van ERA Contour, uit. “Vanzelfsprekend door het actief meedenken, het goede advies en de persoonlijke aandacht van de eigen wooncoach die onze klant gedurende het volledige keuzetraject begeleidt. En van de gespecialiseerde adviseurs. Maar zéker ook door de klant positief te verrassen. Door nét dat beetje meer te doen. Wil hij zijn keuzes nog eens rustig overdenken? Dan regelen wij een watertaxi naar een Rotterdamse hotspot voor een lunch of diner. Of we boeken een hotel voor onze gasten, als het nadenken wat langer duurt.”

Inspirerend: het kan ook ánders
Door de diverse keukens, badkamers, tegels, deuren en het schakelmateriaal in de WAREHOUSE te combineren met design, toegankelijke kunstobjecten van architect Bruggink, kringloopmeubels, mooie kleuren en onverwachte materialen, hoopt ERA Contour haar gasten vooral ook te inspireren. “Wij laten hen met veel plezier zien dat het ook ánders kan. Door een onverwachte twist of bijzonder detail, of door het gebruik van een gewaagde kleur, creëer je een echt uniek thuis. Daarvan worden onze klanten blij, hebben wij gemerkt. En dat is nou precies waarvoor we het doen!”, aldus Seekles.

Vertrouwde partners en mooie merken
In de WAREHOUSE werkt ERA Contour nauw samen met haar vertrouwde partners en met zorgvuldig geselecteerde merken, zoals Bruynzeel Keukens, Duravit, Grohe, Hüppe, Ideal Standard, Jung, Novellini, Svedex binnendeuren, Vasco, Villeroy & Boch, Vios trappen, Vola en met online showroom Uw Huis uw Wensen.

Van harte welkom
Na vier maanden ‘proefdraaien’ is de officiële opening van de WAREHOUSE een feit. In februari bezochten de eerste gasten het woonpakhuis. Sindsdien stelden ruim 200 kopers van acht nieuwbouwprojecten van ERA Contour er hun droomwoning samen. Heijdra: “Wij zijn bijzonder trots op het resultaat. De enthousiaste reacties van de gasten die wij hier al mochten ontvangen, bevestigen wat wij al hoopten: de WAREHOUSE maakt het kopen van een nieuwbouwwoning écht tot een feestje. Zowel nu voor onze eigen klanten als in de nabije toekomst voor die van collega-aannemers. Want ook zij zijn van harte welkom!”

Stalen frames vormen de etalage voor diverse toilet- en badkameropstellingen

De urban loft in NY style

De urban loft in NY style