ERA CONTOUR START VERKOOP VAN DE SOETE VESTE: 65 KARAKTERISTIEKE KADE- EN HOFWONINGEN IN BERGEN OP ZOOM

03 dec 2019

Verkoop woningen start op zaterdag 7 december 2019 in het Groot Arsenaal in Bergen op Zoom

Stads wonen aan de nieuwe rand van de Bergse binnenstad, vlakbij het Groot Arsenaal. Mét ruimte. Mét een fijne tuin. En mét plek voor je auto. Het is er allemaal in de Soete Veste. TBI-onderneming ERA Contour ontwikkelt deze buurt als onderdeel van de wijk Nieuwe Vesting. Eerder realiseerden zij daar ook Wonen aan de Ham en de Nieuwe Kaai. In de Soete Veste komen 65 eengezinswoningen met een woonoppervlakte van 104 tot 206 m2. De verkoop van de eerste fase start op zaterdag 7 december van 10.00 tot 12.00 uur in het Groot Arsenaal, Rijtuigweg 44 in Bergen op Zoom.

Stoere kadewoningen en romantische hofjes
De stoere kadewoningen op de gerestaureerde verdedigingsmuren en kades in de Soete Veste vormen een mooi contrast met de romantische hofjes erachter. Via de poort tussen de kadewoningen kom je uit in een binnengebied met daarin de hofwoningen. Stads en stoer aan het water of liever intiem en sfeervol in het hofje? In de Soete Veste kan je alle kanten op. De eerste fase van 32 eengezinswoningen bestaat uit 20 kadewoningen en 12 hofwoningen. De verkoopprijzen starten bij 294.500 euro vrij op naam. Meer informatie over het project en de woningtypes is te vinden op https://www.desoeteveste.nl/.

Oog voor detail
De Soete Veste blinkt uit in bijzondere details en architectuur, sommige met een knipoog naar het verleden. Net als in het historische centrum dragen enkele kadewoningen een naam. Deze refereren op een vrolijke manier aan de periode dat op deze plaats alcohol uit melasse werd gewonnen. In de Soete Veste vind je woningen terug met namen als In de Klare Druppel, De Dubbele Neut en De Hartversterking.

Verwachte start bouw na zomer 2020
De bouw van de Soete Veste start naar verwachting in september 2020. Met deze startperiode is de verwachte oplevering van de eerste woningen rond de zomer van 2021.
Iedereen die interesse heeft in wonen in de Soete Veste is van harte welkom op het verkoopevenement op zaterdag 7 december in het Groot Arsenaal in Bergen op Zoom. Geïnteresseerden kunnen hier de verkoopbrochure en de prijslijst ophalen, de maquette bekijken en vragen stellen aan het projectteam.

Artist impression de Soete Veste: kadewoningen

Artist impressie Soete Veste: hofwoningen

Artist impressie Soete Veste: hofwoningen