ERA CONTOUR ONTWIKKELT WEIDSE WEELDE, 21 ROYALE EENGEZINSWONINGEN IN DUDOK STIJL IN ZOETERMEER

07 mrt 2019

Verkoop woningen start donderdag 7 maart 2019 van 18.00 tot 20.00 uur bij Stadsboerderij de Weidemolen in Zoetermeer

Stijlvolle gevels, krachtige lijnen, traditionele materialen en hoge bakstenen schoorstenen geheel in de stijl van Dudok. Ontmoet Weidse Weelde, een oase van rust en ruimte met 21 royale eengezinswoningen en natuurgebied Bentwoud in de achtertuin. TBI-onderneming ERA Contour ontwikkelt dit nieuwe woongebied in de wijk Oosterheem in Zoetermeer. Dat doet de ontwikkelende bouwer namens de Bouwcombinatie Zoetermeer Oosterheem. Op 7 maart 2019 start de verkoop van de woningen. Deze vindt plaats van 18.00 tot 20.00 uur bij Stadsboerderij de Weidemolen, Burgemeester Middelberglaan 2 in Zoetermeer.

Stijlvolle woningen met krachtige lijnen en zeeën van ruimte
De nieuwe buurt Weidse Weelde verrijkt het Zoetermeerse Oosterheem met 21 stijlvolle eengezinswoningen in de architectuurstijl van de beroemde architect Dudok. De woningen variëren van drie-onder-een-kapwoningen tot twee-onder-een-kapwoningen en er is één vrijstaande villa. De architectuurstijl van de woningen kenmerkt zich door krachtige lijnen, duidelijke uitsparringen en traditionele materialen zoals bakstenen gevels, keramische dakpannen en houten kozijnen. Met een woonoppervlakte variërend van 171m2 tot maar liefst 214m2 bieden de woningen toekomstige bewoners zeeën van ruimte.

Naast de stijlvolle uitstraling van de woningen aan de buitenzijde is ook de afwerking aan de binnenzijde luxe. Toekomstige bewoners hebben hier tal van mogelijkheden zoals een inloopdouche, een dubbele wastafel of een grote slaapkamer met inloopkast. Dankzij de vele raampartijen ontstaat binnenin de woning een prachtig lichtspel als de zon op bezoek is. Ook aan rust is geen gebrek, want in de achtertuin bevindt zich natuurgebied het Bentwoud waar je heerlijk kunt wandelen en kinderen naar hartenlust kunnen spelen. De verkoopprijzen van de eengezinswoningen zijn vanaf 585.000 euro op basis van vrij op naam.

Duurzaam en gasloos
Alle woningen in Weidse Weelde zijn duurzaam en gasloos: zo beschikken de woningen over een warmtepomp en vloerverwarming. Bovendien hebben de woningen ook een balansventilatiesysteem. Dit type ventilatiesysteem zorgt voor de toevoer van verse, gefilterde buitenlucht naar binnen en vervuilde binnenlucht naar buiten. Maar liefst 95% van de warmte die naar buiten gaat wordt overgedragen op de verse lucht die naar binnen wordt geblazen. Hierdoor heeft de vers aangevoerde lucht nagenoeg dezelfde temperatuur als de kamertemperatuur. Dit zorgt voor meer wooncomfort en minder verwarmingskosten.

Start bouw eind 2019
ERA Contour verwacht eind 2019 te starten met de bouw van de eengezinswoningen. Naar verwachting is de oplevering van de eerste woningen in eind 2020. Iedereen die interesse heeft in het woonproject is van harte welkom tijdens het verkoopevenement op donderdag 7 maart 2019 van 18.00 tot 20.00 uur bij Stadsboerderij de Weidemolen in Zoetermeer. Geïnteresseerden kunnen dan de informatiebrochure ophalen en vragen stellen aan het team. Meer informatie over het project is te vinden https://www.weidseweeldezoetermeer.nl.

Artist impression Weidse Weelde gevel voorzijde woningtype A en B

Artist impression Weidse Weelde gevel woningtype C en D

Artist impression Weidse Weelde gevel woningtype E

Artist impression interieur Weidse Weelde