ERA Contour, Nice Developers en Focus Real Estate onderteken koop- en aannemingsovereenkomst voor de komst van de huurwoningen in SAWA

In het houten woongebouw SAWA komen 70 huurwoningen. Daarvoor ondertekenden wij, ERA Contour en Nice Developers, onlangs de koop- en aannemingsovereenkomst met Focus Real Estate. 

Sociale woonomgeving en betaalbaar wonen 

Focus Real Estate gaat de huurwoningen afnemen. Er komen 50 middenhuur woningen en 20 vrije sector huurwoningen. Daar zijn we erg blij mee, want het diverse woonaanbod in SAWA draagt bij aan een sociale woonomgeving. Bovendien vinden we het belangrijk om betaalbare woningen te ontwikkelen en deze samenwerking draagt daaraan bij. 

Samen delen en samen leven

SAWA is het eerste circulaire houten woongebouw van ruim 50 meter hoog in Nederland. Én het gezondste. In het grensverleggende ontwerp van SAWA gaat veel aandacht uit naar biodiversiteit, duurzaamheid en ruimte voor ontmoetingen, samen delen en leven. In SAWA komen 39 koopwoningen, 50 middenhuur woningen, 20 vrije sector huurwoningen, een horecagelegenheid en een maatschappelijke voorziening. In het voorjaar van 2022 start de bouw van SAWA op de Rotterdamse Lloydpier.

Kijk voor meer informatie over SAWA op www.woneninsawa.nl

Stuur artikel door