ERA CONTOUR FINALIST VOOR TBI INNOVATIEPRIJS

13 jun 2017

De finalisten voor de TBI innovatieprijs 2017 zijn bekend en ERA Contour is een van de finalisten. Tijdens een dynamische pitch middag bij YES!Delft zijn uit 37 inzendingen 2x3 finalisten gekozen. Timo Stoopman pitchte op dinsdag 6 juni het concept 'Badkamer-in-1-dag' en wist daarmee de jury te overtuigen dat dit concept een plaats in de finale verdient! “De drive van jullie is fantastisch! Iedereen wil winnen maar het mooie is ook dat er nog zoveel synergie te halen is door combinaties en samenwerking.” aldus een van de juryleden.

Badkamer-in-1-dag
Het concept Badkamer-in-1-dag hebben we samen met Rutges Vernieuwt, Hemubo en Smits Vastgoedzorg ontwikkeld. De naam zegt alles: we realiseren in 8 uur tijd een volledig nieuwe badkamer. Dat doen we met een zogenaamde ‘doos-in-doosconstructie’ waardoor we niet hoeven te hakken of breken. Dit betekent nauwelijks overlast voor de bewoners! Met ons concept hebben we eerder dit jaar de Badkamerchallenge van woningcorporatie Mitros gewonnen en wie weet dus binnenkort ook de TBI Innovatieprijs! Vorig jaar wist Timo de TBI Innovatieprijs al in de wacht te slepen met ons concept Beter-op-de-Meter en wie weet dit jaar opnieuw?!

In de afgelopen jaren hebben al meer dan 100 collega’s meegedaan! De prijs voor beste innovatie ging voorgaande jaren naar Beter-op-de-Meter (ERA Contour), Multi-Floorbox (JPvE) en Slow Steaming (Eekels Technology). De prijs voor beste idee ging voorgaande jaren naar Elektronisch inregelen van klimaatinstallaties (Johan Atsma) en Waterstof Aggregaat (Martin Kleintunte).