ERA Contour-directievoorzitter Bianca Seekles maakt per 1 september 2023 de overstap naar TBI en gaat daar plaatsnemen in de Raad van Bestuur. Bianca draagt het directievoorzitterschap bij ERA Contour over aan Jeroen Heijdra.

Trots en vertrouwen 
Jeroen Heijdra is ruim 7 jaar statutair directeur bij ERA Contour. Vanaf 1 september 2023 gaat hij de functie van directievoorzitter bij ERA Contour vervullen. “Met heel veel trots draag ik het stokje over aan Jeroen. Ik heb het volste vertrouwen in Jeroen en het directieteam zegt Bianca Seekles. “Ik wens Jeroen heel veel plezier en succes toe in zijn nieuwe rol.”

Het directieteam van ERA Contour bestaat vanaf 1 september 2023 uit Jeroen Heijdra, Job van Zomeren, Jurgen Weerdenburg, Antoine van Dongen en Michel Ouwens.

“Met heel veel trots draag ik het stokje over aan Jeroen. Ik heb het volste vertrouwen in Jeroen en het directieteam zegt Bianca Seekles. “Ik wens Jeroen heel veel plezier en succes toe in zijn nieuwe rol.”

Overstap Bianca naar bestuur TBI
Na 23 jaar ERA Contour te hebben verrijkt vanuit verschillende functies, van bevlogen conceptontwikkelaar en Hoofd van de afdeling Initiatief & Concept tot directievoorzitter, is het tijd voor een nieuwe uitdaging voor Bianca Seekles. 

Lees meer op  https://www.tbi.nl/nieuws/tbi-breidt-raad-van-bestuur-uit

Jeroen Heijdra en Bianca Seekles feliciteren elkaar met hun benoeming en nieuwe functie

Stuur artikel door