ERA Contour behaalt VGO-keurmerk

20 nov 2020

Best een beetje trots zijn wij! Op al onze collega’s die hard gewerkt hebben aan het behalen van een mooi en waardevol keurmerk: ERA Contour is VGO-gecertificeerd! Dit keurmerk voor vastgoedonderhoud (VGO) helpt vastgoedeigenaren een goede partner te selecteren voor het onderhoud en beheer van hun vastgoed. Extra tof is het dat we in één keer gecertificeerd zijn voor alle onderdelen van het VGO-keur: het certificaat geldt bij ERA Contour voor onderhoud aan gevels, daken, installaties én interieur! Een mooie bevestiging dat onze werkwijze werkt!

Over VGO-keur
Het VGO-keur toont opdrachtgevers aan dat een organisatie onderhouds- en investeringsopgaven op een resultaatgerichte manier kan uitvoeren. Vooraf meedenken over de slimste onderhoudsaanpak op basis van de prestatie-eisen van de opdrachtgever, en deze verwerken in verschillende scenario’s. Dat is voor veel vastgoedbeheerders waardevoller, dan een traditionele selectie op basis van alleen de laagste prijs. Bovendien laat het VGO-certificaat zien dat een organisatie financieel gezond is, én gewaardeerd wordt door opdrachtgevers en medewerkers. En dát is natuurlijk niet alleen belangrijk voor opdrachtgevers, maar zeker ook voor onszelf!

Nu ook onafhankelijk beoordeeld
Bij ERA Contour werken we al langer volgens dit principe. Transparant en resultaatgericht samenwerken zit in onze genen. In nieuwbouw-, onderhouds- én beheeropgaven. ‘Waardevrij kijken naar vastgoed’, noemen we dat ook wel. Samen met partners de beste aanpak voor een wijk, buurt of specifiek project bepalen, daarin zijn we sterk. Dat deze werkwijze voor vastgoedonderhoud nu ook door een onafhankelijke partij beoordeeld is, en in één keer bekroond is met een officieel certificaat voor alle disciplines, maakt ons een trotse bouwer!

Meer over VGO-keur lees je op de website: www.vgokeur.nl