EEN WARM WELKOM VOOR MICHEL OUWENS ALS NIEUW LID VAN HET DIRECTIETEAM

30 jun 2020

Bij ERA Contour creëren wij ruimte voor mens, stad en maatschappij. Dat betekent óók ruimte voor de mensen die ons prachtige bedrijf maken. De toetreding van Michel Ouwens tot het directieteam per 1 juli 2020 sluit daar helemaal op aan.

“Naast ontwikkeling en nieuwbouw (van zowel de reguliere als conceptwoningen) hebben we er een aantal jaar geleden voor gekozen ook groot onderhoud en renovatie tot een volwassen onderdeel van ERA Contour te laten groeien,” zegt Bianca Seekles, directievoorzitter ERA Contour. “De bestaande voorraad een nieuw leven geven past helemaal bij ons als maker van sterke steden waarbij we altijd streven naar gelukkige bewoners. Daarom hebben we er nu voor gekozen ons directieteam uit te breiden met een adjunct-directeur die zich helemaal richt op bestaande bouw.”

Michel is natuurlijk geen onbekende. Als Hoofd Realisatie Groot Onderhoud en Renovatie is hij al een aantal jaar werkzaam voor ERA Contour.

Wij wensen Michel veel succes in deze nieuwe rol!

Met ingang van 1 juli 2020 bestaat het directieteam van ERA Contour uit: Bianca Seekles (directievoorzitter), Job van Zomeren (statutair directeur), Jeroen Heijdra (statutair directeur), Antoine van Dongen (directeur financiën), Jurgen Weerdenburg (directeur realisatie) en Michel Ouwens (adjunct-directeur bestaande bouw).

Michel Ouwens (adjunct-directeur bestaande bouw) en Bianca Seekles (directievoorzitter) van ERA Contour