De Nieuwe Defensie wint de Veiligheidspluim van Q1 2022!

We hebben een nieuwe winnaar van de Veiligheidspluim. Dit keer gaat de gewaardeerde veiligheidsprijs naar het projectteam van De Nieuwe Defensie in Utrecht. Van harte gefeliciteerd aan het hele team van De Nieuwe Defensie. Vorige week reikten Jurgen namens het directieteam en veiligheidscoördinator Peter de Veiligheidspluim uit voor het eerste kwartaal van 2022 op dit nieuwbouwproject. Bouwplaatsmanager Siebe en projectmanager Arno namen namens het projectteam de Veiligheidspluimoorkonde en het juryrapport in ontvangst. En naast heerlijk gevulde koeken voor het hele topteam ontving iedereen ook een toffe Veiligheidspluim chocoladereep. Dik verdiend!

Gerichte werkinstructies, nette bouwplaats en goede sfeer
Het juryrapport dat laat zien dat het team zeer goed bezig is op het gebied van veiligheid en veiligheidsinitiatieven. Het projectteam behaalde in totaal maar liefst 15,5 veiligheidspluimpunt.

Veiligheid leeft enorm en dat zie je aan de verschillende veiligheidsinitiatieven van het projectteam, waaronder:
👷‍♂️ Het begeleiden en aansturen voor het maken van gerichte werkinstructies van een onderaannemer die de betonwerkzaamheden uitvoert.
👷‍♂️ Het continu aansturen en behouden van een schone en ordelijke bouwplaats.
👷‍♂️ En het gesprek over veiligheid met elkaar voeren. Zo merk je dat er een goede sfeer hangt op dit project en dat collega’s wat voor elkaar over hebben.

Alle collega’s op dit project kunnen trots zijn op hun bijdrage die heeft geresulteerd in dat zij de winnaar zijn geworden van de Veiligheidspluim in Q1 van 2022. Van harte gefeliciteerd allemaal!

🎥 Ben je benieuwd naar de Veiligheidspluimuitreiking? En de veiligheidsadviezen van onze collega's? Bekijk dan de video 👉

Stuur artikel door