NIEUWS

BOUWEN BOVENOP ENTREE NIEUW METROSTATION DE PIJP AMSTERDAM

In de Amsterdamse wijk De Pijp aan de Ferdinand Bolstraat is TBI-onderneming ERA Contour gestart met de bouw van nieuwbouwproject Moving Up. De ontwikkelend bouwer realiseert hier in samenwerking met Edwin Oostmeijer Projectontwikkeling twee appartementengebouwen met in totaal 20 appartementen en een winkelruimte op de Noord- en Zuidentree van metrostation De Pijp. Naar verwachting worden de appartementen medio juli 2016 opgeleverd.

Op de hoek van de Ferdinand Bolstraat en Albert Cuypstraat komen 13 appartementen en een winkelruimte die voor verhuur bestemd zijn en inmiddels zijn afgenomen door beleggingsmaatschappij ProWinko Nederland B.V. Op de andere hoek van de Ferdinand Bolstraat en Ceintuurbaan komen 7 koopappartementen. Deze appartementen gaan binnenkort in verkoop en bestaan uit 3 luxe appartementen van circa 66 m2, 3 ruime appartementen van circa 102 m2 en 1 exclusief penthouse van circa 137 m2.

Moving Up is echt design-wonen. De panden zijn ontworpen door architectenbureau Benthem Crouwel en de appartementen beschikken over een hoog afwerkingsniveau. Op de website www.wonenindepijp.nl kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de nieuwsbrief.